اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

وزیر ورزش و جوانان در جمع سفرای ایران؛

سجادی: برای کسب میزبانی و کرسی‌های بین‌المللی نیاز به همکاری سفرای ایران داریم

سجادی: برای کسب میزبانی و کرسی‌های بین‌المللی نیاز به همکاری سفرای ایران داریم
وزیر ورزش و جوانان گفت: ما به دنبال انعقاد تفاهم‌نامه با کشورهای دیگر درخصوص تبادل مربی، تبادل بازیکن و برگزاری بازی‌های دوستانه و اردوهای مشترک هستیم و در این راستا به کمک دوستان‌مان در سفارتخانه‌ها نیاز داریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، گردهمایی روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور امروز با حضور حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در محل وزارت امور خارجه برگزار شد. سجادی در این نشست درخصوص راهکارهای همکاری و تعامل وزارت ورزش و جوانان و سفرای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور صحبت کرد و پاسخگوی سوالات برخی از سفرای کشورمان بود.

وزیر ورزش و جوانان در این نشست اظهار داشت: تشکر می‌کنم از وزارت امور خارجه که میزبان این نشست مهم بود و فرصت تعامل بین وزارت ورزش و جوانان و سفرای جمهوری اسلامی ایران را فراهم کرد. هرچه قدر تعامل در این حوزه بیشتر باشد در رسیدن به اهداف‌مان موفق‌تر خواهیم بود.

وی افزود: در کشور ایران ۱۰۵ انجمن ورزشی، ۵۴ فدراسیون و ۲۳۵ گونه ورزشی مشغول به فعالیت هستند و تلاش ما این است که رشته‌های ورزشی بیشتری را در کشور فعال کنیم. هدف ما این است که از دنیا عقب نمانیم و موفقیت‌های زیاد دیگری به دست آوریم، هرچند که برای ما مهم است در کنار این موفقیت‌ها ارزش‌های دینی نیز حفظ شود.

سجادی با تاکید بر لزوم همکاری وزارت ورزش و جوانان با سفارت‌خانه‌های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف جهان خاطرنشان کرد: ما به دنبال انعقاد تفاهم‌نامه با کشورهای دیگر درخصوص تبادل مربی، تبادل بازیکن و برگزاری بازی‌های دوستانه و اردوهای مشترک هستیم و در این راستا به کمک دوستان‌مان در سفارتخانه‌ها نیاز داریم.

وی ادامه داد: در پایان سال ۱۴۰۱ میزبان رویداد نوروزگاه در ایران بودیم که استقبال خوبی از سوی کشورهایی که مراسم نوروز را دارند صورت گرفت‌. برخی از کشورها از جمله روسیه که این مراسم را ندارند نیز در مسابقات نوروزگاه شرکت کردند. تلاش می‌کنیم که این رویداد برای امسال با کیفیت بهتری برگزار شود و برای این امر به کمک سفرای کشورمان نیاز داریم.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: اجرایی کردن تفاهم‌نامه‌ها، حمایت از کسب میزبانی ایران و همچنین کسب کرسی‌های بین‌المللی جزو مواردی است که نیاز به همکاری نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور داریم. کسب کرسی و کسب میزبانی برای ما بسیار مهم است.

وی خاطرنشان کرد: کشور ایران در بسیاری از رشته‌ها مانند قایقرانی در آبهای خروشان، صخره‌نوردی، اسکی کوهستان و دوندگی در ارتفاعات می‌تواند جذابیت زیادی برای ورزشکاران کشورهای دیگر داشته باشد. از این‌رو سفرای ما باید با تعامل این ظرفیت خوب ایران در ورزش را به کشورهای دیگر نشان دهند.

وی گفت: احترام به تاریخ و سوابق هر کشور در ورزش نیز وجود دارد. بیش از هزار و ۲۰۰ نوع ورزش بومی و محلی در کشور داریم که پانصد ورزش دارای دستورالعمل است. از ظرفیت بازی های بومی و محلی نیز برای ارتباط با کشورهای دیگر می‌توان به نحو احسن استفاده کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه