اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

۵ فیلم ایرانی به جشنواره شانگهای دعوت شدند

۵ فیلم ایرانی به جشنواره شانگهای دعوت شدند
بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شانگهای پس از یک سال وقفه، دوره جدید خود را با نمایش پنج فیلم داستانی، مستند و انیمیشن ایرانی برگزار خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، فیلم سینمایی «آزردگان» در اولین نمایش جهانی خود نماینده سینمای ایران در بخش مسابقه اصلی جشنواره شانگهای خواهد بود، این فیلم که سومین ساخته مهدی فرد قادری پس از «جاودانگی» و «بی وزنی» با بازی لیلا زارع، محمد امین، رضا بهبودی، فرخ نعمتی، رویا جاویدنیا، هدیه آزیدهاک و با حضور محمدرضا داوودنژاد، مریم بوبانی و عطا ثروتی به همراه برخی از چهره‌های تئاتر همراه است.

همچنین دو فیلم «۱.۵ اسب بخار» به کارگردانی رسول کاهانی و «علت مرگ: ناشناخته» به کارگردانی علی زرنگار نیز در بخش استعدادهای جدید آسیایی این جشنواره به نمایش گذاشته می‌شوند و انیمیشن «پسر دلفینی» به کارگردانی محمد خیراندیش هم در بخش انیمیشن بلند جشنواره فیلم شانگهای به روی پرده خواهد رفت.

«مصائب محمود» ساخته داوود عبدالمالکی نیز نماینده سینمای ایران در بخش آثار مستند بلند جشنواره خواهد بود.

بیست و پنجمین جشنواره فیلم شانگهای از تاریخ ۹ تا ۱۶ ژوئن (۱۹ تا ۲۶ خرداد) در کشور چین برگزار می‌شود. این رویداد سینمایی سال گذشته به دلیل اوج گیری همه‌گیری کرونا برگزار نشد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه