اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیر کل بازرسی گلستان:

۹۰ درصد تخلفات ناشی از عدم آگاهی از قوانین است

۹۰ درصد تخلفات ناشی از عدم آگاهی از قوانین است
مدیرکل بازرسی گلستان در جلسه شورای اداری فرمانداری گنبد گفت: همه ما تکلیف داریم در حوضه اختیاری که بعهده ما گذاشته شده است عدالت اجتماعی و عدالت اسلامی را اجرا نماییم و وظایف خود را درست انجام دهیم که در کنار آن توسعه کشور و رضایت مندی و کارآمدی نظام را داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قابوس نامه، حجت السلام موسی فتوحی افزود: همه ما و شما مدیران نظام و کارگزادن نظام در شهرستان استان و کشور هستیم و هدفی را تعقیب می کنیم که طبیعتا رسالت بزرگی را امروز بردوش داریم رسالت عظیمی که اجرای آن کارآوری نظام و رضایت مندی مردم و معرف دین خواهد بود.
وی سه اثرمهم اجرای عدالت را، ۱- سروپا بودن مردان در جامعه و عدم خمیدگی آنان در برابر مشکلات ۲- پاکی جامعه از بدی و زشتی و معرف دین و اسلام بودن برشمرد و افزود: با این تعریف همه ی آمار جامعه مکلف به انجام عدالت اجتماعی هستند.
مدیر کل بازرسی استاناذعان کرد  علی رغم تحریم ها و محدود بودن منابع اقتصادی اتفاقات خوبی در جامعه اسلامی ما در حال وقوع است و کارگزارن نظام با تمام وجود در تلاش هستند.
وی  اختصاص پانصد و هشتاد و دو میلیارد تومان به استان گلستان در سفر ریاست جمهوری رایکی از این اتفاقات خوبخواند و افزود:  در نظام ولایی کار از منظر تقدس و مقدس دیده می شود و یک تکلیف است اگر امروز به کسی مدیریت پیشنهاد می شود در صورت داشتن توانایی باید انجام آن را به عهده گیرد.
فتوحی عدم اگاهی را منشاء بسیاری از تخلفات خواند و اضافه کرد: تکلیف به کار، نیاز به مطالعه، دقت، صلاحت و ممارست دارد.
مدیر کل بازرسی گلستان یاداور شد: امروز کشورهای توسعه یافته محور توسعه را نظارت قرار داده اند و ابزار توسعه را منابع مالی و انسانی می دانند در هر نظامی که از این دو منبع عظیم بدرستی استفاده شود از هرگونه انحراف جلوگیری می کند.
حجت الاسلام فتوحی داشتن مدیریت مالی و انسانی و نگاه دلسوزانه به منابع مالی دلسوزانه را عامل موثر در تحقق توسعه دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه،, ،,
,
,
,
,
,
,

وی با اشاره به اینکه دردو ماه گذشته قریب به به نوددرصد از پرونده های تخلفاتی مورد بررسی شده بدلیل عدم آگاهی مدیران وکارمندان دستگاه ها از قوانین و مقررات بوده است، افزود: پاکدامنی و سلامت مدیران از اصول مهم است که خوشبختانه وجود دارد ولی متاسفانه دقت لازم در انجام کار و آگاهی از قوانین کار نیست.
مدیرکل بازرسی استان در پایان با اشاره به دو تکلیف مهم سازمان بازرسی که نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین و مقررات است،این سازمان را به عنوان یک فراناظر معرفی کرد و ابراز امیدواری کردبا کمک مدیران و با یک نظارت درونی با سلامت و دقت و انصاف در جهت اهداف عالیه که خروجی آن رضایتمندی مردم باشد حرکت کنیم.

,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه