اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

منصوری:

اتمام پروژه انتقال آب به یزد دستور رئیس جمهور و قطعی است

 اتمام پروژه انتقال آب به یزد دستور رئیس جمهور و قطعی است
معاون اجرایی رئیس جمهور پروژه انقال آب به استان یزد را دستور شخص رئیس جمهور دانست وگفت: اجرای و اتمام این مهم قطعی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن منصوری عصر امروز در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان یزد با اشاره به این‌که  دولت سیزدهم کشور را در شرایط سختی تحویل گرفت اظهار کرد: در طول مدت فعالیت دولت سیزدهم اتفاقات بسیار خوبی صورت گرفته و فعالیت‌های خالصانه و جهادی صورت گرفته در عرصه‌های مختلف مدیریتی کشور زمینه‌ساز اتفاقات خوبی بوده است.

وی افزود: ما کشور را در حالی تحویل گرفتیم که در سال ۱۴۰۰ حدود ۴۸۰ همت ناترازی را شاهد بودیم و با وجود این وضعیت توانستیم رشد متوسط کشور را به حدود چهار درصد برسانیم اما در پنج سال قبل از آن این رشد حدود صفر بوده  که یک اتفاق بسیار مهم اقتصادی به حساب می‌آید.

معاون اجرایی رئیس جمهور افزایش فروش نفت را یکی از شاخص‌های اقتصادی مهم در این دولت دانست و تصریح کرد: در دولت قبل فروش نفت در برخی از مواقع به ۲۰۰ هزار بشکه در روز هم می‌رسید ولی امروز ما فروش نفت را به حدود یک و نیم میلیون بشکه هم با وجود تمام تحریم‌ها رساندیم.

محسن منصوری  طراز کشور در حوزه تجارت خارجی را پس از ‌سال‌ها مثبت دانست و گفت: در عرصه خودرو هم تولید خودرو را در سال گذشته رشد قابل توجهی دادیم و در حوزه مسکن هم در طول این مدت بالغ بر یک میلیون و 250 هزار واحد را شروع به ساخت کردیم.

وی با بیان اینکه دشمن با اقدامات بسیار از جمله اغتشاشات تلاش بسیاری کرد که بتواند ضربه به کشور وارد کند گفت: با وجود تمام این توطئه‌ها توانستیم از بسیاری مشکلات عبور کنیم و موفقیت‌های چشم‌گیری کسب کنیم.

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه یکی از دلایل عدم احساس این موفقیت‌ها توسط مردم مشکل در حوزه معیشت است خاطرنشان کرد: برای رفع این موضوع باید تورم که در طول چند سال گذشته به صورت افزایشی بوده اقداماتی صورت گرفته و وضعیت رو به بهبود قرار گرفته است.

وی از کاهش 9 درصدی رشد نقدینگی در کشور خبر داد و گفت: عدد نقدینگی فعلی در کشور هم زیاد است، اما اینکه بتوانیم عنان نقدینگی را در کشور به دست بگیریم به لطف خدا اتفاق بسیار خوبی است که رخ داده است.

منصوری با بیان اینکه حوزه اقتصاد حوزه اقدامات دفعی نیست گفت: تمام مواردی که ذکر شد ممکن است برای کسب نتیجه نهایی و رسیدن به هدف نیاز به زمان داشته باشد اما در نهایت این اقدام رخ می‌دهد و نتایج آن را شاهد خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: نکته بسیار مهم در حوزه فعالیت‌های مختلف به ویژه اقتصادی آن است که در تمام کشور و همه استان‌ها همین اقدامات با سرعت در حال انجام است.

معاون اجرایی رئیس جمهور یکی از مهمترین اولویت‌های دولت را تحقق پروژه‌ها و مصوبات سفر رئیس جمهور به استان‌ها دانست و گفت: تعهدات سفر تعهدات شخص رئیس جمهور است و در حوزه سازمان مدیریت با تحقق بالای ۸۰ درصد اتفاق خوبی رخ داده ولی در سایر دستگاه‌ها باید تلاش بیشتری شود.

منصوری به ضرورت توجه به مولدسازی اشاره کرد و گفت: در برخی استان‌ها ما پروژه‌های نیمه تمام تا ۳۰ سال هم داریم و حتما باید نهضت اتمام پروژه‌های نیمه تمام در کشور وجود داشته باشد و عزم دولت هم در این حوزه بسیار جدی است.

وی وجود پروژه‌های نیمه تمام را به معنی عدم تحقق اعتبارات کشور برای خدمات‌رسانی به مردم دانست و گفت: در این دولت اعتبارات بسیار خوبی برای تکمیل این پروژه‌ها در نظر گرفته شده و باید بر اساس اولویت‌بندی اقدام به تکمیل این پروژه‌ها کنیم.

معاون اجرایی رئیس جمهور به پروژه انتقال آب استان یزد اشاره کرد و گفت: این پروژه دستور شخص رئیس جمهور است و با وجود سختی کار و چالش‌هایی که ممکن است در مسیر کار وجود داشته باشد حتما به پایان می‌رسد و با اطمینان می‌گوییم که این پروژه اجرا می‌شود و این تعهد یکی از مهمترین تعهدات استان به حساب می‌آید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه