logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

روسیه:

غرب نگران موفقیت ما در بازار جهانی سلاح است

غرب نگران موفقیت ما در بازار جهانی سلاح است
«سرویس فدرال همکاری نظامی-فنی» روسیه اعلام کرد که درخواست انگلیس برای نخریدن سلاح از روسیه نشان‌دهنده نگرانی و حسادت غرب به موفقیت این کشور در بازار سلاح است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپوتنیک، بن والاس وزیر دفاع انگلیس شنبه در سخنانی در نشست «گفت‌وگوی شانگری-لا» در سنگاپور گفت که خریداران تسلیحات روسی باید این سلاح‌ها را به فروشنده بازگردانند و «پول خود را هدر ندهند.»

سرویس فدرال همکاری نظامی-فنی روسیه شنبه شب در بیانیه‌ای گفت: ما اظهارات وزیر دفاع انگلیس را یک نشانه دیگر از رقابت غیرمنصفانه و حسادت کشورهای می‌دانیم که هیچ چیز دیگری جز توسل به باج‌خواهی سیاسی و مطالب زننده رسانه‌ها علیه محبوبیت فزاینده تسلیحات روسی در دنیاست.

این بیانیه افزود که سخت‌افزارهای نظامی روسیه همواره کیفیت و کارایی بالایی داشته و موفقیت خود را در نبردهای واقعی نشان داده است.

سرویس فدرال همکاری نظامی-فنی روسیه تاکید کرد که افزایش قابل توجه علاقه کشورهای دیگر به تسلیحات روسیه به ویژه جنگنده‌ها و بالگردهای تهاجمی، خودروهای زرهی و لانچرهای راکتی چندگانه دلیلی بر درستی این ادعاست.

این آژانس همچنین نسبت به انتقال کنترل‌نشده تسلیحات غربی و صادرات مجدد و غیرقانونی سلاح‌های روسی توسط بسیاری از «کشورهای مسئولیت ناپذیر به بهانه حمایت از رژیم کی‌یف و راهیابی این سلاح‌ها به بازار سیاه و گسترش افراط‌گرایی و تروریسم بین‌المللی ابراز نگرانی کرد.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه