logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

کشته شدن ده‌ها کودک در شمال نیجریه در پی حمله مردان مسلح

کشته شدن ده‌ها کودک در شمال نیجریه در پی حمله مردان مسلح
مردان مسلح در شمال نیجریه با حمله به ساکنان محلی ده‌ها کودک را کشته و شماری از آن‌ها را ربودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در ادامه ناآرامی‌ها در نیجریه، حمله مردان مسلح به دو ایالت در شمال این کشور آفریقایی منجر به کشته شدن برخی ساکنان محلی از جمله چند کودک و ربوده شدن شماری از آن‌ها شد.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «سی‌جی‌تی‌ان» ساکنان محلی روز یکشنبه گفتند که افراد مسلح به روستاهای «جانباکو» و «ساکیدا» در شمال غربی ایالت «زامفارا» حمله کردند و ۲۴ نفر را کشتند. افراد مسلح همچنین چند کودک را که در حال جمع آوری هیزم در جنگلی در روستای همجوار بودند، ربودند.

گروه‌های مسلح اغلب از ضعف نیروهای امنیتی در منطقه برای ربودن روستاییان و دانش آموزان استفاده می‌کنند. 2 نفر از ساکنان محلی گفتند که مردان مسلح  از روستاییان خواسته بودند تا هزینه‌ای پرداخت کنند،اما روستاییان این کار را انجام ندادند.

«یزید ابوبکر» سخنگوی پلیس منطقه با تایید این حملات گفت که ۱۳ نفر کشته و ۹ پسر و دختر جوان ربوده شده‌اند. این در حالی است که ساکنان محلی گفتند که در جریان حمله مردان مسلح ۲۵ نفر کشته شدند و خانه‌های شماری از ساکنان را به آتش کشیدند.

بسیاری از چنین حملاتی در مناطق دورافتاده نیجریه گزارش نمی‌شوند زیرا نیروهای امنیتی اغلب  به تماس‌های مردم دیر پاسخ می‌دهند.

«بنوئه» یکی از ایالت‌های واقع در مرکز نیجریه است که در شمال آن اکثریت مسلمان و در جنوب مسیحی هستند. این مکان از جمله مناطق آدم ربایان برای باج گیری است. چندی قبل نیز در پی انفجار بمب و تیراندازی در کلیسای کاتولیک در جنوب غربی نیجریه دستکم  ۵۰ نفر کشته شدند. «اولوواروتیمی آکردولو» فرماندار ایالت اوندو در بیانیه‌ای با «شرورانه » خواندن این حمله، از نیروهای امنیتی درخواست کرد تا مهاجمان را شناسایی و دستگیر کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه