logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خشم انگلیس از توسعه فن‌آوری موشکی ایران

خشم انگلیس از توسعه فن‌آوری موشکی ایران
وزارت امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای به رونمایی از موشک هایپرسونیک «فتاح» نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی واکنش نشان داد و با تکرار ادعاها علیه برنامه دفاعی ایران مدعی شد که این اقدام تهدیدی برای امنیت جهانی به شمار می‌رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در این بیانیه که یک نسخه آن در تارنمای دولت انگلیس منتشر شد، ادعا شده است: ایران با وجود درخواست‌های مکرر شورای امنیت سازمان ملل درخصوص توقف برنامه موشکی‌اش، ساخت یک موشک بالستیک جدید را اعلام کرده است.

انگلیس ادعا کرده است که رونمایی از موشک‌ جدید ایرانی، نشان دهنده بی توجهی مداوم ایران به محدودیت های بین المللی و تهدید جدی این کشور برای امنیت جهانی است. در این بیانیه‌ اشاره‌ای به جزئیات محدودیت‌های بین‌المللی ادعایی نشده است.

دولت لندن در ادامه بیانیه یادشده ادعا کرده است که در کنار شرکای خود، به انجام هر گام دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و مسئول دانستن این کشور برای فعالیت‌های بدخواهانه‌اش در سراسر جهان متهد است.

موشک بالستیک هایپرسونیک «فتاح» که توسط متخصصان نیروی هوا فضای سپاه تولید شده است، روز سه‌شنبه در مراسمی با حضور آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و جمعی از فرماندهان نظامی از جمله سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران و سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده هوافضای سپاه رونمایی شد.

این موشک با قابلیت‌های تاکتیکی، به دلیل برخورداری از پیشران سوخت جامد نازل متحرک مرحله دوم، قابلیت دستیابی به سرعت‌های بسیار بالا و همچنین انجام مانورهای مختلف در داخل و خارج از جو زمین به منظور غلبه بر انواع سامانه‌های دفاع هوایی دشمن را دارد.

رونمایی از این موشک در رسانه‌های عرب‌زبان منطقه و جهان بازتاب گسترده‌ای داشته است.

منبع: ایرنا

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه