logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

انتشار رمان «از» و فیلمنامه «تنگراه»

انتشار رمان «از» و فیلمنامه «تنگراه»
رمان «از» نوشته پژک صفری و فیلمنامه «تنگراه» نوشته جواد کراچی منتشر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رمان «از» نوشته پژک صفری در ۱۴۰ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۷۰ هزار تومان در انتشارات بامداد نو عرضه شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: بدنِ سلطان از سرما کرخت شده بود. ثانی دوباره خیز برداشت. دوید به اتاق و با تشت و لیف و صابون برگشت. «می‌خواهم تو را حمام کنم مادر! نمی‌شود که کِرم در بدنت لانه کرده باشد! خدا تو را پاک می‌خواهد. خدا مرا فرزند خوبی می‌خواهد. زیاد طول نمی‌کشد مادر! زیاد طولش نمی‌دهم. قول می‌دهم؛ مردانه. آتش هارتر است یا این‌ برف؟ من یک از هستم. همین‌طور هم تو. شعر می‌گویم؟ مات فقط بدترین وضعیت نیست. چیزی است بیشتر از بدترین؛ بدتر. ممکن است همین حالا در بزنند و آب خانه را قطع کنند. مرا نمی‌شناسی؟ ثانی‌ام! من هم حال و روزم بهتر از تو نیست. دارم می‌میرم مادر!»

همچنین فیلمنامه «تنگراه» نوشته جواد کراچی در ۶۴ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۰۰ هزار تومان در نشر یادشده راهی بازار کتاب شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: جواد کراچی متولد ۱۳۳۴ در فیروزآباد فارس است و دارای لیسانس فیلم‌برداری و فوق‌لیسانس کارگردانی از FTII. در کارنامه کراچی علاوه بر انتشار چند فیلم‌نامه از جمله «پاشا، پریوش و آتش» (۱۳۸۴)، «دیوار کوتاه شما» (۱۳۸۶) و «بیدار برو» (۱۳۸۸)، تعدادی فیلم بلند و کوتاه داستانی و مستند نیز دیده می‌شود که «از روز گفتن» (۱۳۶۴)، «مهر و آذر» (۱۳۷۳)، «رنگین‌کمان شرقی» (۱۳۷۳)، «دختری به شکل بهار» (۱۳۸۵)، «دارالعاشقین» (۱۳۹۲)، «من، ماه و ماهی» (۱۳۹۳)، «مینا و نارنج» (۱۳۹۶) و «یکبار زندگی» (۱۳۹۸) از آن جمله‌اند و برخی از آن‌ها جوایزی را نیز برای او به ارمغان آورده‌اند. کراچی عضو کانون کارگردانان سینمای آلمان هم هست و در ساخت فیلم‌های مستند و کوتاه داستانی، با تلویزیون آلمان و اتریش (شبکه‌های ORF، MDR، WDR) همکاری داشته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه