logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

اسماعیل‌پور: انتخاب مردم مسئولیت من را سنگین‌تر می‌کند

اسماعیل‌پور: انتخاب مردم مسئولیت من را سنگین‌تر می‌کند
دارنده مدال‌های نقره و برنز کشتی آزاد جهان گفت: انتخابم توسط مردم به عنوان فنی‌ترین آزاد‌کار سال ایران مسئولیتم را سنگین‌تر می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانامسعود اسماعیل‌پور  در خصوص انتخابش توسط آراء مردمی به عنوان آزاد‌کار برتر سال گفت: به طور حتم کشتی‌گیران بهتری هم از من در این فهرست حضور داشتند که آنها می‌توانستند انتخاب شوند، اما نظر لطف مردم بود که به من رای دادند و این آرا مسئولیت من را سنگین‌تر از گذشته می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: اگر من می‌خواستم انتخاب کنم تمام کشتی‌گیرانی را که امسال برای کشورمان افتخار‌آفرینی کردند را انتخاب می‌کردم. حتی می‌توانستیم گزینه‌ای تحت عنوان کادر فنی در بین گزینه‌ها قرار دهیم چرا که تمام این مدال‌ها نتیجه زحمات شبانه‌روزی فدراسیون کشتی و کادر فنی است، اما در هر صورت این مدال‌های کشتی‌گیران است که به چشم می‌آید.
قهرمان بازی‌های آسیایی با تشریح فرآیند افتخار‌آفرینی‌اش در سال جاری گفت: از شروع سال 2014 در جام جهانی شرکت کردم که در 5 دیداری که روی تشک رفتم مقابل حریفان به پیروزی رسیدم و به اذعان کارشناسان عملکردم موفقیت‌آمیز بود؛ سپس قهرمان آسیا شدم و در انتخابی تیم ملی عنوان نخست را کسب کردم. بعد از آن در مسابقات جهانی روی اشتباه خودم در فینال شکست خوردم و به مدال نقره رسیدم و پس از آن در بازی‌های آسیایی قهرمان شدم که شاید جمع این زحمات مردم را به این نتیجه رساند که به من رای دهند، اما به طور حتم نفراتی بهتر و شایسته‌تر از من هم بودند. با این انتخاب نه تنها وظیفه من سنگین‌تر شد بلکه باید برای بهبود وضعیتم بیشتر تلاش کنم.
اسماعیل‌پور با بیان اینکه برای حضور در المپیک باید در یک وزن بالاتر (65 کیلوگرم) کشتی بگیرد گفت: تغییر وزن شرایط سختی را برای من به وجود خواهد آورد که مجبورم بیش از گذشته تلاش کنم. وزن جدید وزن سختی برای من خواهد بود چرا که مدعیان وزن 61 کیلوگرم نیز به آن خواهند آمد و باعث ترافیک بالایی در این وزن می‌شوند، اما با درایت رسول خادم قرار است در تورنمنتی در فرانسه روی تشک بروم که می‌تواند به شناخت من از حریفان کمک کند و باید خودم را برای مبارزه در وزن جدید آماده کنم.
وی تصریح کرد: امیدوارم اگر امسال بتوانم به عضویت تیم ملی درآیم افتخارات گذشته را تکرار کنم. ابتدا باید سهمیه المپیک را کسب کنیم و سپس تمام تلاشم کسب مدال المپیک برزیل است چرا که در کلکسیون افتخاراتم مدال المپیک را کم دارم.
دارنده مدال‌های نقره و برنز کشتی آزاد جهان در خصوص وضعیت درمان مصدومیش گفت: خوشبختانه با حمایت‌های فدراسیون کشتی، رسول خادم و پیگیری‌های رضا لایق و علیرضا رضایی مراحل درمان را طی کردم و اکنون در اردوی تیم ملی برای حضور در مسابقات پیش رو آماده می‌شوم.
انتهای پیام/ک

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه