اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد خبر داد؛

کشف 2 توله خرس سیاه بلوچی در اتوبوس!

کشف 2 توله خرس سیاه بلوچی در اتوبوس!
دو توله خرس سیاه بلوچی از یک اتوبوس مسافربری کشف شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد یوسف‌نژاد رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد از کشف 2 قلاده خرس خبر داد و اظهار داشت: دو توله خرس سیاه بلوچی صبح امروز توسط نیروهای ایست و بازرسی شهید سالاری گناباد از یک اتوبوس مسافربری کشف شد که بلافاصله نیروهای یگان حفاظت محیط زیست در محل حضور پیدا کردند و هماهنگی‌های لازم به عمل آمد. این دو توله خرس سیاه بلوچی هم‌اکنون در حال برگرداندن به زیستگاه اصلی‌شان سیستان و بلوچستان هستند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد خاطرنشان کرد: متخلفین با دستور دادستان شهرستان گناباد بازداشت و در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و اتوبوس نیز توقیف و به پارکینگ انتقال داده شد.

خرس سیاه بلوچی یکی از گونه‌های ارزشمند بومی کشور ماست که در فهرست سرخ "IUCN" قرار گرفته و جمعیت آن در لبه پرتگاه انقراض قرار دارد. یکی از تهدیدات اصلی این گونه، قاچاق توله‌های حیوان است؛ سال گذشته نیز یک نوزاد خرس سیاه بلوچی به نام لالین در یک اتوبوس مسافربری در اصفهان کشف شد.

متأسفانه با وجود اینکه درجه حفاظتی خرس سیاه بلوچی مانند یوزپلنگ است اما توجه کافی به آن نمی‌شود و در مواردی که توله‌های این گونه از قاچاقچیان و متخلفان کشف می‌شود، توله‌ها را به باغ وحش‌ها می‌دهند و در اکثر موارد باغ وحش‌های نیز شرایط مناسبی برای نگهداری از این گونه ارزشمند ندارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه