logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

هشدار صنعا به فاجعه انباشت پسماند هسته‌ای ائتلاف سعودی در یمن

هشدار صنعا به فاجعه انباشت پسماند هسته‌ای ائتلاف سعودی در یمن
صنعا ائتلاف عربی را متهم به تبدیل یمن به مرکز انباشت پسماند سمی هسته‌ای کرد و نسبت به وقوع فاجعه بزرگ زیست محیطی و انسانی در یمن هشدار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جنبش انصارالله یمن به دفن ضایعات هسته‌ای سمی ائتلاف سعودی در خاک یمن هشدار داد.

شبکه خبری اسپوتنیک بامداد شنبه با اعلام این خبر گزارش داد که وزارت شیلات دولت نجات ملی یمن از شناسایی و کشف تشعشعات پسماند هسته‌ای دفن شده در سواحل غربی این کشور در امتداد دریای سرخ و خلیج عدن گزارش داد که به تلف شدن ماهی‌ها و موجودات آبزی انجامیده است.

دولت نجات ملی یمن ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی را مسئول این فاجعه زیست محیطی کرده و ائتلاف عربی را متهم به تبدیل یمن به مرکز انباشت پسماند خطرناک سمی هسته‌ای کرد.

جنبش انصارالله در واکنش به خطر نشت این مواد سمی‌زا، نسبت به هرگونه توافق دفن پسماند هسته‌ای میان دولت مستقر در عدن (مورد حمایت ائتلاف عربی) در خاک یمن هشدار داد.

وزارت شیلات دولت نجات ملی تصریح کرد که یمن با ادامه ریاض در دفن پسماند هسته‌ای در مناطق صحرایی و دریایی این کشور بایستی منتظر وقوع یک فاجعه بزرگ انسانی و زیست محیطی باشد.

صنعا با محکوم کردن این اقدام غیرانسانی در خاک یمن گزارش داد که هزاران تن از گونه‌های مختلف آبزی، ماهی‌ها و جانوری در سواحل عدن، ابین، المهره و حضرموت نابود شده‌اند.

گفتنی است چهارشنبه هفته گذشته، شورای وزیران به ریاست ولیعهد عربستان هیئت نظارت برنامه هسته‌ای این کشور را مکلف به رایزنی با دولت تحت حمایت خود در عدن درباره امضای یادداشت تفاهم مدیریت ایمنی مواد هسته‌ای کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه