اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

صحبتهای کاپیتان تیم ملی در کنفرانس مطبوعاتی؛

جهانبخش: از آن بازی چیزی یادم نمی آید!/ هدف دیگری داریم

جهانبخش: از آن بازی چیزی یادم نمی آید!/ هدف دیگری داریم
بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: با انرژی صد در صد وارد زمین می‌شویم تا بتوانیم از بازی با قرقیزستان به عنوان یک دیدار تمرینی برای آینده استفاده کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، علیرضا جهانبخش در نشست خبری پیش از دیدار برابر قرقیزستان اظهار کرد: اول اینکه خیلی خوشحالیم که اولین قدم را محکم برداشتیم. با احترام کامل به رقبا پا به این تورنمنت گذاشتیم و باید نشان دهیم هدف بزرگی برای مسابقات پیش‌رو که همان جام ملتهاست، داریم.

او درباره بازی فردا اظهار کرد: همانطور که سرمربی ما گفتند قطعا با حضور هواداران قرقیزستان بازی دوم، بازی جذاب‌تری می‌شود. جذابیت فوتبال به هوادارانش است. همانطور که گفتم با تمام احترام پا به زمین بازی می‌گذاریم و هدف اصلی‌مان پیروزی است تا بتوانیم به بازی فینال برسیم.

جهانبخش افزود: همانطور که در بازی اول با تمام قوا بازی کردیم در دیدار فردا هم با شرایط خیلی خوبی وارد زمین می‌شویم. همانطور که آقای قلعه‌نویی گفتند امروز تیم حریف را آنالیز می‌کنیم تا با شرایط خوبی پا به زمین بگذاریم.

خبرنگار قرقیزستانی از جهانبخش درباره حضور 30 دقیقه‌ایش در بازی آخر ایران و قرقیزستان و وضعیت فعلی فوتبال این کشور پرسید که بازیکن تیم ملی در پاسخ گفت: اگر بخواهم واقعیت را بگویم نکته زیادی از آن بازی به یاد ندارم ولی واقعیت این است که در فوتبال آسیا همه کشورها در حال پیشرفت هستند و قطعا در بازی خانگی برای قرقیزستان مهم است که از شرایط میزبانی‌اش استفاده کند. توقع دارم بازی فردا استادیوم‌ تکمیل شود و این به بازیکنان قرقیزستان کمک می‌کند تا با انرژی مثبتی وارد زمین شوند. همانطور که گفتم ما هدف دیگری داریم و به خاطر همین به این تورنمنت آمدیم و اینها قدمهایی است برای آماده‌سازی جهت حضور در جام ملتها. من از آن بازی خیلی چیزی یادم نمی‌آید اما همانطور که گفتم فردا با انرژی صد در صد وارد زمین می‌شویم تا بتوانیم از این بازی به عنوان یک بازی تمرینی برای آینده استفاده کنیم.
جهانبخش در پایان گفت: این دومین اردویی است که با کادر جدید داریم و قطعا بازی به بازی به ایده و دیدگاه فنی کادر نزدیک‌تر می‌شویم. بازی فردا یک بازی متفاوت با دیدار گذشته دو تیم است و همانطور که گفتم با تمام احترام و انرژی وارد زمین می‌شویم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه