logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نزدیک کردن دو ملت ایران و قطر از مسیر فرهنگ و هنر ضروری است

نزدیک کردن دو ملت ایران و قطر از مسیر فرهنگ و هنر ضروری است
وزیر فرهنگ قطر در حاشیه برگزاری نمایشگاه کتاب دوحه گفت: تقویت دیپلماسی فرهنگی و دیپلماسی عمومی و نزدیک کردن دو ملت ایران و قطر از مسیر فرهنگ و هنر ضروری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، یاسر احمدوند معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب دوحه با شیخ عبدالرحمن بن حمد بن جاسم آل ثانی وزیر فرهنگ قطر دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار حمیدرضا دهقانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در قطر، علی بختیاری رایزن فرهنگی در دوحه و علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات نیز حضور داشتند.

احمدوند در ابتدای این‌دیدار ضمن ارائه آماری از وضعیت نشر کتاب در ایران گفت: ظرفیت بالای فرهنگی در این کشور برای همکاری با کشور قطر به ویژه در حوزه تولید و نشر کتاب تاکید کرد و گفت: روابط فرهنگی بین دو کشور باید توسعه پیدا کند.

وی از میزبانی کشور قطر از هیئت ایرانی حاضر در این دوره نمایشگاه و برگزاری نشست‌ها و برنامه‌های متنوع فرهنگی و حضور قطر به عنوان میهمان ویژه در سی‌و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تشکر و قدردانی کرد.

وزیر فرهنگ قطر نیز در این دیدار ضمن تشکر از حضور هیئت ایرانی حاضر در این نمایشگاه، مشارکت غرفه ایران در نمایشگاه قطر را نسبت به دوره‌های گذشته متفاوت دانست و گفت: تقویت دیپلماسی فرهنگی و دیپلماسی عمومی و نزدیک کردن دو ملت ایران و قطر از مسیر فرهنگ و هنر ضروری است. برگزاری هفته فرهنگی در دو کشور زمینه همکاری‌های بیشتر برای گسترش ارتباطات فرهنگی را تقویت می‌کند.

سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب دوحه با شعار با خواندن رشد می‌کنیم با حضور ۵۰۰ انتشارات از ۳۷ کشور از ۲۲ تا ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ در مرکز نمایشگاه‌های شهر دوحه پذیرای علاقه‌مندان است. در این نمایشگاه ۱۸۰ هزار عنوان کتاب در ۷۵۰ هزار جلد در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

خانه کتاب و ادبیات ایران در این نمایشگاه به نمایندگی از صنعت نشر کشورمان به معرفی و عرضه ۸۰۰ عنوان کتاب از ۶۰ ناشر در موضوع‌های کودک و نوجوان، کتب نفیس، آموزش زبان‌فارسی، موضوعات قرآنی، تقریب مذاهب و… می‌پردازد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه