logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سردار رحیمی خبر داد؛

تشکیل بیش از ۱۰۰۰ پرونده در طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا

تشکیل بیش از ۱۰۰۰ پرونده در طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از تشکیل بیش از ۱۰۰۰ پرونده در طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار حسین رحیمی با اشاره به اجرای طرح‌های سراسری مقابله با قاچاق کالا و ارز، اظهار داشت: در راستای تداوم اجرای طرح‌های عملیاتی و شناسایی و انهدام شبکه‌های قاچاق و ناامن کردن مبادی ورودی و خروجی، محل‌های دپو و توزیع کالای قاچاق، طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت مقابله با قاچاق کالای ممنوعه اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه با استفاده از تمامی امکانات و ظرفیت رده‌های انتظامی و مرزبانی استان‌ها در سراسر کشور این طرح اجرایی و عملیاتی شد، گفت: در این مرحله از طرح، بیش از ۳۹۳ تن کالای اساسی از جمله آرد، گندم، برنج، روغن خوراکی، شکر و فرآورده‌های گوشتی و همچنین حدود ۹۱ هزار لیتر فرآورده‌های نفتی کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ادامه داد: در این طرح ۱۳۷ هزار و ۹۲۷ عدد انواع لوازم آرایشی و بهداشتی، ۱۴۲ هزار و ۳۳ قلم انواع دارو، ۶۹۹ دستگاه خودرو، ۳۱ دستگاه موتورسیکلت به همراه مقادیر زیادی چای، برنج، کیف و کفش، لوازم یدکی خودرو و مواد خوراکی و… در مجموع به ارزش بیش از ۵۴۲ میلیارد تومان کشف شد.

رحیمی با اشاره به اینکه در این طرح مقادیری کالای قاچاق ممنوعه از جمله سلاح، تجهیزات ماهواره‌ای و مشروبات الکلی کشف شد، بیان داشت: در این طرح یک هزار و ۶۱ فقره پرونده برای متهمان دستگیر شده تشکیل و برای اقدامات بعدی تحویل مرجع قضائی شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه