logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

تعیین تکلیف پروژه‌های سرمایه گذاری صندوق اوپک در اجلاس 44

 تعیین تکلیف پروژه‌های سرمایه گذاری صندوق اوپک در اجلاس 44
وزیر اقتصاد اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران بعد از چهار سال در سطح وزیر در اجلاس صندوق اوپک شرکت کرد؛ هم در خود اجلاس نقش فعالی ایفا کردیم و هم در حاشیه اجلاس از فرصت گفت‌ و گوهای دو طرفه با وزرای اقتصادی کشورهای عضو صندوق استفاده شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شادا، سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه شرکت در چهل و چهارمین اجلاس سالانه صندوق اوپک در گفت‌وگویی اظهار کرد: این اجلاس که با حضور وزرای اقتصادی کشورهای عضو برگزار می‌شود، فرصتی بسیار مهم برای تبادل نظر و تعیین تکلیف پروژه‌های سرمایه‌گذاری صندوق اوپک است، برای اینکه کشورها بتوانند در حوزه سرمایه‌گذاری و پروژه‌های عمرانی از این سرمایه گذاری‌ها استفاده کنند.

خاندوزی یادآور شد: شعار امسال صندوق تمرکز بر دو هدف ویژه است؛ اول هدف تاب‌آوری اقتصادی کشورها که در مقابل شوک‌هایی که به اقتصاد وارد میشود، مقاوم باشند و دوم هم مسئله عدالت و برابری در حوزه اجتماعی داخل کشورها است که وضعیت توزیع درآمد و دسترسی گروه‌های فقیر و ضعیف را بهبود ببخشد.

وی افزود: از آنجا که هر دو سیاست با توجه به این که جزو تدابیر جدی مورد تاکید آقای رئیس‌جمهور بود، ما هم با نگاه کاملا فعالانه در اجلاس شرکت کردیم و امیدواریم که نتیجه این اجلاس و مصوب شدن پروژه‌های سرمایه‌گذاری کمک کند به اینکه کشورهای همسایه ما هم به عنوان دستور کار اصلی دیپلماسی اقتصادی دولت مبتنی بر همسایگی بتوانند از منافع اقتصادی پروژه اقتصادی صندوق استفاده کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه