logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

برگزاری الکام تاکز و کارگاه‌های تخصصی ایرانسل در سومین روز نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۲

برگزاری الکام تاکز و کارگاه‌های تخصصی ایرانسل در سومین روز نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۲
در سومین روز از نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۲، کارگاه‌های «معرفی مرکز خدمات امنیتی ابری»، «اهمیت امنیت اطلاعات و تست نفوذ در عصر دیجیتال»، «دی فای» و «مدیر در نقش کوچ» از سری کارگاه‌های رایگان غرفه ایرانسل در سالن ۳۸ و سخنرانی‌های «انقلاب در پلتفرم: وقتی داده تصمیم می‌گیرد» و «بلاکچین و دنیای غیرمتمرکزها» در قالب رویداد الکام تاکز با حمایت اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران در سالن‌ ۸و۹ برگزار شد.

به گزارش راه دانا به نقل از روابط عمومی ایرانسل، در ایام برگزاری بیست و ششمین دوره نمایشگاه الکامپ، ایرانسل در بخش ویژه‌ای، همه روزه و در چهار نوبت کارگاه‌هایی با محوریت هوش مصنوعی، بلاک‌چین، تحول دیجیتال سازمان‌ها و صنایع، مسیر یادگیری برنامه‌نویسی، فناوری‌های مالی، مدیریت منابع انسانی، توسعه محصول، تبلیغات در جهان دیجیتال و … برگزار می‌کند.

 

امروز سه‌شنبه ۶ تیر در سومین روز از نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۲، دو کارگاه «معرفی مرکز خدمات امنیتی ابری» و «اهمیت امنیت اطلاعات و تست نفوذ در عصر دیجیتال» توسط شریک تجاری واحد راهکارهای سازمانی ایرانسل و دو کارگاه «دی فای» و «مدیر در نقش کوچ» توسط آکادمی ایرانسل برگزار شد.

 

اولین کارگاه در روز سوم الکامپ ۱۴۰۲ با موضوع معرفی مرکز خدمات ابری به معرفی خدمات واحد راهکارهای سازمانی ایرانسل در این زمینه اختصاص یافت. سرویس‌های مرکز خدمات ابری ویژه سازمان‌هایی است که زیرساخت و نیروی انسانی متخصص ندارند، اما می‌خواهند از خدمات ابری برای رصد و پایش بلادرنگ سایبری استفاده کنند.

 

دومین کارگاه با معرفی سرویس کشف نقاط ضعف شبکه و آسیب‌پذیری‌ امنیتی مشتریان سازمانی و با عنوان اهمیت امنیت اطلاعات و تست نفوذ در عصر دیجیتال توسط واحد راهکارهای سازمانی ایرانسل برگزار شد.

 

کارگاه سوم با موضوع دی‌فای و با ارائه رضا قربانی متخصص فناوری‌های نوین مالی برگزار شد. حاضران در این کارگاه با مفهوم دنیای مالی توزیع‌شده و کارکرد دی‌‌فای در کنترل متمرکز، محدودیت دسترسی، شفافیت و… در فضای مالی آشنا شدند.

 

 در کارگاه چهارم با موضوع مدیر در نقش کوچ، همایون شهریاری به ارائه راهکارهایی در زمینه توسعه منابع انسانی با تمرکز بر مدیریت پرداخت.

 

ایرانسل حامی برگزاری رویداد جانبی «الکام تاکز» است که در روزهای نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۲ با هدف بررسی آخرین تحولات، روندها و چالش‌های اکوسیستم نوآوری ایران در قالب پنل‌ها و سخنرانی‌هایی برگزار می‌شود. آکادمی ایرانسل همه روزه سخنرانی‌هایی تخصصی‌ در موضوعاتی مانند تحول دیجیتال، متاورس، هوش مصنوعی و تحلیل داده، بلاک چین و فین‌تک در غرفه ایرانسل واقع در سالن ۸و۹ برگزار می‌کند.

 

در اولین سخنرانی الکام تاکز ایرانسل در سومین روز نمایشگاه، امین هدایتی کارآفرین هوش مصنوعی به موضوع انقلاب در پلتفرم‌های دیجیتال و نقش داده در تعیین مسیر کسب و کارها و زندگی روزمره پرداخت. دومین سخنرانی نیز با موضوع بلاک‌چین و دنیای غیرمتمرکزها با سخنرانی احمدجنتی‌فر، فعال حوزه بلاکچین برگزار شد. ایرانسل در ادامه و در روز چهارشنبه ۶ تیر ۱۴۰۲، کارگاه‌های تبلیغات در جهان دیجیتال، بررسی بازار بلاک‌چین و NFT، هوش مصنوعی و توسعه محصول را به صورت رایگان در غرفه خود در سالن ۳۸ برگزار می‌کند و همچنین حامی سخنرانی‌ با موضوع فین‌تک در قالب رویداد الکام تاکز، در سالن ۸و۹ نمایشگاه بین‌المللی تهران است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه