logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر نفت در حاشیه جلسه هیات دولت خبر داد؛

بهره برداری سکوی فاز ۱۱ پارس جنوبی طی ۳ هفته آینده

بهره برداری سکوی فاز ۱۱ پارس جنوبی طی ۳ هفته آینده
وزیر نفت گفت: سکوی فاز ۱۱ پارس جنوبی نصب شده است و امید است ظرف دو الی ۳ هفته آینده شاهد بهره‌برداری از این فاز باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد اوجی وزیر نفت امروز در حاشیه برگزاری جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: صنعت نفت برای مردم ایران عیدی بزرگ و دستاوردی بی‌نظیر را فراهم کرده است. خوشبختانه سکوی فاز ۱۱ پارس جنوبی به همت همکاران شرکت ملی نفت و سایر شرکت‌های مربوطه نصب شد و امید است ظرف دو سه هفته آینده شاهد بهره‌برداری از این فاز باشیم.

وی افزود: همانطور که می‌دانید از سال ۱۳۷۹ قراردادهای فاز ۱۱ پارس جنوبی بین شرکت‌های مختلف خارجی دست به دست می‌شد درحالیکه مهم‌ترین فاز پارس جنوبی بود و در موقعیت صفر مرزی قرار داشت.

اوجی تصریح کرد: شرکت‌های مختلف خارجی به این عرصه آمدند و قراردادهایی تنظیم شد اما کاری پیش نرفت. خوشبختانه وزارت نفت در دولت سیزدهم به دنبال دستور رئیس جمهور برای عملیاتی کردن و بهره‌برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی، پیگیر شد و خوشبختانه امروز سازه ۳۲۰۰ تنی سکوی ۱۱ پارس جنوبی با ارزش ۳.۵ میلیارد دلار که بر روی فاز ۱۲ قرار داشت و بهره‌وری کمی از آن صورت می‌گرفت، با موفقیت جدا شد و دیشب نصب این سکو در فاز ۱۱ صورت گرفت.

وی تصریح کرد: شروع بهره‌وری این فاز از ۱۲ تا ۱۵ میلیون متر مکعب آغاز می‌شود و به زودی به ۵۰ میلیون متر مکعب در روز خواهد رسید. صفر تا صد این عملیات اجرایی توسط صنعت نفت ایران انجام شد و هفته‌های آتی بهره‌برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با حضور رئیس جمهور صورت می‌گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه