logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

آماده‌باش هزاران نیروی پلیس در فرانسه/ ۶۶۷ معترض بازداشت شدند

آماده‌باش هزاران نیروی پلیس در فرانسه/ ۶۶۷ معترض بازداشت شدند
در سومین شب اعتراضات متوالی در فرانسه نیروهای پلیس ضمن سرکوب شدید معترضان دستکم ۶۶۷ نفر را بازداشت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از المیادین، فرانسه شب گذشته برای سومین شب متوالی شاهد اعتراضات گسترده علیه قتل یک نوجوان ۱۷ ساله توسط پلیس این کشور بود.

در جریان این اعتراضات گسترده ده ها نفر زخمی شدند، همچنین بنابر اعلام منابع محلی پلیس این کشور دستکم ۶۶۷ نفر را بازداشت کرده است.

این اعتراضات در واکنش به قتل یک راننده ۱۷ ساله مرسدس بنز توسط یک افسر پلیس در روز ۲۷ ژوئن در شهر نانت آغاز شد. پس از این رخداد اعتراضات مردمی به سایر شهرهای بزرگ مانند تولوز، لیون، مارسی و استراسبورگ گسترش یافت.

طی این اعتراضات تاکنون ده‌ها ماشین پلیس در آتش سوخته شده، موسسات و ساختمان های ادارات به آتش کشیده شدند و مؤسسات آموزشی نیز آسیب دیدند.

خبرگزاری رویترز نیز در گزارشی ضمن اشاره به توسعه دامنه اعتراضات مردم فرانسه علیه پلیس این کشور، گزارش داد: در حالی که امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه تلاش کرد تا ناآرامی‌ها پس از تیراندازی مرگبار پلیس به یک نوجوان را مهار کند اعتراضات در شهرهای بزرگ این کشور به سومین شب کشیده شد.

در همین راستا چهل هزار نیروی پلیس در سراسر فرانسه برای مقابله با اعتراضات مستقر شده‌اند تا هر گونه اعتراض را سرکوب نمایند.

اعتراضات در برخی شهرهای فرانسه تا جایی گسترش پیدا کرده که در این شهرها مقررات منع رفت و آمد برقرار شده است.

والری پکرس مسئول اداره منطقه پاریس بزرگ نیز گفت که فعالیت اتوبوس‌ها و ترامواها از ساعت ۹ شب به بعد متوقف خواهد شد. پلیس فرانسه نیز پنجشنبه شب گفت که در شهرهای مارسی، لیون، پو و تولوز آتش‌سوزی‌هایی رخ داد. پلیس مارسی، دومین شهر فرانسه، نیز به سمت جوانان معترض گاز اشک‌آور شلیک کرد.

ژرالد دارمانن وزیر کشور فرانسه پنجشنبه در موضع‌گیری علیه معترضان گفت: پاسخ دولت باید به شدت محکم باشد.قتل نوجوان ۱۷ ساله در روز روشن به دست پلیس فرانسه و ارایه گزارش دروغ از واقعه‌ای که از آن به «آمریکایی شدن پلیس فرانسه» تعبیر شده است، فاجعه‌ای دیگر در پرونده ژاندارم‌های خشمگین این کشور ثبت و آتش خشم شهروندان فرانسوی را به عطش انتقام تبدیل کرد.

ویدئویی که از این حادثه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، نشان می‌دهد که یک افسر پلیس راننده‌ای را به زور اسلحه متوقف کرد اما زمانی که خودرو دوباره شروع به حرکت می‌کند، اقدام به شلیک کرد. در این ویدئو صدایی به گوش می‌رسد که می‌گوید: «با گلوله‌ای در سر می‌روی.» گستردگی اعتراض‌ها در سراسر فرانسه در واکنش به قتل موجب شد که ماکرون پنجشنبه دستور تشکیل یک هسته بحران را صادر کند و رسانه‌هایی همچون روزنامه پرشمارگان «لو فیگارو» این سوال را مطرح کنند که آیا فرانسه به فضای «جنگ داخلی» تبدیل می‌شود؟

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه