logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش روسیه به استقرار تسلیحات هسته‌ای در لهستان

 واکنش روسیه به استقرار تسلیحات هسته‌ای در لهستان
معاون شورای امنیت ملی روسیه هشدار داد در صورتی که آمریکا تسلیحات هسته‌ای در لهستان مستقر کند امکان بروز جنگ هسته‌ای وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه روز شنبه هشدار داد در صورتی که آمریکا در لهستان تسلیحات هسته‌ای مستقر کند امکان بروز جنگ هسته‌ای وجود دارد.

اوایل هفته جاری، «ماتئوس مواراویسکی، نخست وزیر لهستان از ناتو خواسته بود تا ورشو را نیز در بلوک برنامه اشتراک هسته‌ای قرار دهد.

مدودف با انتشار پیامی در کانال تلگرامی خود، به درخواست خبرگزاری تاس برای پاسخ به این خواسته لهستان جواب داد.

رئیس جمهور سابق روسیه با انتقاد شدید از مقامات لهستانی، گفت استقرار تسلیحات هسته‌ای در لهستان به معنای آن است که آنها ممکن است در آینده از آن استفاده کنند.

پیش از این نیز «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفته بود ناتو از واشنگتن خواسته اشتباه نکند و از اعزام نیروهای ناتو به اوکراین خودداری کند.

این دیپلمات ارشد روس به شبکه «راشا تودی» گفت: «اگر این کار را بکنند، اشتباه بزرگ تاریخی خواهد بود ... بنابراین، شدیداً به ایالات متحده که ناتو را کنترل می‌کند هشدار می‌دهیم». به گفته وی، صرف‌نظر از این که چه کسی به نمایندگی از کشورهای این اتحاد غربی صحبت می‌کند، همه چیز در واشنگتن تصمیم‌گیری می‌شود.

«آندرس فوگ راسموسن» دبیرکل سابق ناتو اوایل ماه میلادی جاری گفته بود در صورتی که کشورهای عضو ائتلاف ناتو از جمله ایالات متحده در نشست آتی این ائتلاف در «ویلینوس» پایتخت لیتوانی ضمانت‌های امنیتی ملموسی به کی‌یف ارائه ندهند، گروهی از کشورهای ناتو احتمالاً تمایل داشته باشند نیروی زمینی برای مبارزه با روسیه به اوکراین اعزام کنند.

اظهاراتی که واکنش شدید «دیمیتری مدودف» معاون رئیس شورای امنیت روسیه را در پی داشت و او هشدار داد در آن صورت مسکو ممکن است به کشورهای اروپایی حمله کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه