logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

توضیحات وزنه بردار تیم ملی از صعود به یک وزن بالاتر؛

جوادی: به وزن جدید عادت کرده ام/ سهمیه و مدال المپیک را می خواهم

 جوادی: به وزن جدید عادت کرده ام/ سهمیه و مدال المپیک را می خواهم
وزنه بردار دسته 89 کیلوگرم تیم ملی وزنه برداری گفت: به وزن جدید عادت کرده ام.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ میرمصطفی جوادی وزنه برداری که حرف های زیادی برای گفتن در دسته 81 کیلوگرم داشت، حالا می خواهد همه آن اتفاقات خوب را در دسته 89 کیلوگرم رقم بزند. خودش از دسته 81 راضی بود. جایی که وزنه های خوبی می زد و مشکل خاصی هم وجود نداشت، اما مصطفی برای اینکه بتواند در المپیک حضور داشته باشد، مجبور شد تا یک وزن بالاتر بیاید و حالا وزنه بردار ایران در دسته 89 کیلوگرم باشد.

جوادی در ابتدا درباره شرایط اردو می گوید: همه چیز خیلی خوب است و شرایط مهیا برای اینکه بیش از پیش پیشرفت کنیم و وزنه بزنیم. من حدود سه ماه است که تغییر وزن داده ام و در 89 کیلوگرم وزنه می زنم. آن هم به دلیل اینکه بتوانم سهمیه المپیک بگیرم و در این رقابت های مهم وزنه بزنم.

میرمصطفی از شرایط بدنی خودش حرف می زند و ادامه می دهد: شرایط بدنی ام خدا را شکر خوب است. یک وضعیت خوبی به وجود آمده و تازه دارم به وزن جدید عادت می کنم. کم کم دارم در رکوردهای خودم تاثیر تمریناتی که کرده ام را می بینم. امیدوارم در آینده شرایط خیلی بهتری را ببینم و رکوردهای بیشتری را ثبت کنم.

نماینده دسته 89 کیلوگرم ایران از رکوردگیری تیم ملی که دو هفته پیش در آکادمی ملی المپیک برگزار شد، حرف می زند و می گوید: یک رکوردگیری خیلی خوبی بود که برگزار شد. همه چیز رسمی بود و آنجا هم نسبت به رکوردهایی که قبلا داشتم عملکرد بهتری از خودم نشان دادم. در یک ضرب توانستم وزنه 169 را مهار کنم و در دوضرب هم وزنه 207 کیلوگرم را مهار کردم. الان شرایط خیلی بهتری دارم و امیدواری خودم این است که بتوانم هر روز پیشرفت چشمگیری داشته باشم.

 جوادی که یکی از شانس های ایران برای کسب سهمیه وحتی کسب مدال در المپیک است با جدیتی مثال زدنی از حضور در این رقابت ها حرف می زند: قبلا هم گفتم؛ به دسته 89 آمدم تا بتوانم در المپیک حضور داشته باشم. اگر این توانایی را در خودم نمی دیدم که بتوانم در المپیک باشم و در المپیک مدال بگیرم، هرگز تغییر وزن نمی دادم. اگر تلاشی در خودم نمی دیدم، بعید بود از 81 به 89 بیایم. برای همین هدفم کسب سهمیه المپیک و شرکت در این رویداد مهم جهانی است. به امید خدا تمام تلاشم را می کنم تا بتوانم در این رقابت ها مدال هم کسب کنم.

میرمصطفی در پاسخ به این سوال که فکر می کند چه زمانی به شرایط ایده آل خودش برسد، این واکنش را نشان داد: نمی شود زمان خاصی را مشخص کرد. پیش بینی دقیقی را نمی توان متصور شد اما در این چند ماه پیشرفت خوبی داشتم و شرایط خوبی را پشت سر گذاشتم. امیدوارم به همین صورت پیش برود و قطعا شرایط خوبی را شاهد خواهیم بود.

 ملی پوش وزنه برداری ایران در پایان گفت: شرایط در فدراسیون خوب است. نسبت به کارهایی که درباره ما ورزشکاران انجام شده همه چیز خوب است. اردوهای منظم و یک اسپانسر خیلی خوب. فکر می کنم جذب این اسپانسر شرایط را برای همه خیلی آسانتر کرد و خدا را شکر همه چیز بهتر شده است. امیدوارم ما هم نتایج خوبی بگیریم تا خستگی این مدت از تن همه بچه های تیم ملی و فدراسیون در برود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه