logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وزیر بهداشت:

بیمارستان جدید شهید مفتح ورامین دهه فجر سال آینده افتتاح می‌شود

 بیمارستان جدید شهید مفتح ورامین دهه فجر سال آینده افتتاح می‌شود
وزیر بهداشت و درمان با بیان آنکه به زودی بودجه و اعتبار لازم برای ادامه روند پروژه ساختمان جدید بیمارستان مفتح تزریق می‌شود، گفت: انتظار می‌رود بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی جدید شهید مفتح ورامین دهه فجر سال آینده افتتاح شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان بعد از ظهر امروز به همراه نوش آبادی نماینده مردم دشت ورامین، درویشی فرماندار ویژه ورامین، امام جمعه پیشوا، تاجیک نوری فرماندار پیشوا و دیگر مسؤولان به منظور بازدید از پروژه ساختمان جدید بیمارستان مفتح ورامین و احداث بیمارستان پیشوا به این شهرستان‌ها سفر کرد.

عین اللهی، وزیر بهداشت و درمان کشور در جمع خبرنگاران ورامین، اظهار کرد: منطقه ورامین به لحاظ جمعیتی از جمعیت بالایی برخوردار است و نیاز است با توجه به سرانه جمعیتی توجه ویژه‌ای به این منطقه از لحاظ خدمات درمانی شود.

وی گفت: دانشگاه شهید مفتح ورامین زیر نظر دانشگاه شهید بهشتی(ره) است و از نظر نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد و امیدواریم شاهد این باشیم که تمامی رشته‌های تخصصی در این بیمارستان فعال شوند.

وزیر بهداشت با اشاره به کمبود نیروی تخصصی، افزود: بیمارستان‌های جنوب شرق استان تهران هر کدام به یک دانشگاهی وابسته است، بنابراین تامین نیروهای بیمارستان‌ها مربوط به دانشگاه مربوطه است.

عین اللهی گفت: انتظار ما این است که دانشگاه مربوطه تخت‌های مورد نیاز بیمارستان‌ها را که شامل آی سی یو، ام آی سی یو و پی آی سی یو است را تامین کنند.

وی با ذکر آنکه به زودی بودجه و اعتبار لازم برای ادامه روند پروژه ساختمان جدید بیمارستان مفتح با سه شیفت کار کردن تزریق می‌شود، تشریح کرد: انتظار می‌رود بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی جدید شهید مفتح ورامین دهه فجر سال آینده افتتاح شود، با توجه به وجود ۱۲۰ تخت بیمارستان در قسمتی دیگر از این بیمارستان، با ۳۲۰ تخت خواب بیمارستانی، شاهد رفع نیاز‌های پزشکی این شهرستان خواهیم بود.

پیشوا یکی از شهرستان‌های استان تهران است که با وجود برخورداری از جمعیتی بالا، از داشتن حتی یک تخت بیمارستانی محروم است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه