اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

قدردانی حماس از گزارشگر سازمان ملل متحد درباره جنایت صهیونیست‌ها

قدردانی حماس از گزارشگر سازمان ملل متحد درباره جنایت صهیونیست‌ها
یک مقام بلندپایه جنبش حماس در غزه سه‌شنبه شب از سخنان گزارشگر شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در انعکاس واقعیت زندگی پر درد و رنج فلسطینی‌ها زیر سلطه صهیونیست‌ها قدردانی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری "سما" فلسطین، باسم نعیم رئیس اداره سیاسی و روابط خارجی جنبش حماس گفت: امروز با اشتیاق زیاد گزارش کارشناس ویژه حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی را گوش دادیم و قدرانی خود را از خانم فرانچسکا آلبانیز اعلام می کنیم.

وی افزود: کارشناس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد چهره واقعی، دردناک سرزمین‌های اشغالی را کاملا به صورت عینی و حرفه‌ای بازتاب داده تا بار دیگر آرمان ملت فلسطین و درد و رنج مستمر آن را که بیش از ۷۵ سال در نتیجه اشغالگری اسرائیل و جنایت حاصل شده به جهانیان نشان دهد.

آلبانیز روز سه‌شنبه با اشاره به بازداشت بیش از ۸۰۰ هزار فلسطینی از زمان اشغال اراضی فلسطینی در سال ۱۹۶۷، گفت که در میان این بازداشتی‌ها کودکان زیر ۱۲ سال هم به چشم می‌خورد.

وی افزود که رژیم صهیونیستی مناطق فلسطینی را به یک زندان باز تبدیل کرده است و فلسطینیان تحت آتش این رژیم از آزادی گسترده محروم شدند.

آلبانیز تصریح کرد که شمار زیادی از فلسطینیان بدون هیچ دلیلی متهم شناخته شده و بدون دستورات قضایی بازداشت می‌شوند و در مراکز بازداشت در معرض رفتارهای وحشیانه قرار می‌گیرند.

این کارشناس حقوق بشر سازمان ملل در پایان از همه کشورها خواست تا شهرک‌های صهیونیستی غیرقانونی را به رسمیت نشناسند و برای تضمین مجازات مسئولان آن تلاش کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه