logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

اعتراض نامزد انصرافی کشتی؛

جدیدی: این زخم پیکره ورزش را بیمارتر می‌کند/ رئیس قوه قضاییه دستور مقتضی دهد

جدیدی: این زخم پیکره ورزش را بیمارتر می‌کند/ رئیس قوه قضاییه دستور مقتضی دهد
نامزد معترض ریاست فدراسیون کشتی گفت: رئیس فعلی این فدراسیون از شرایطی بهره می‌برده که سایر نامزدها از آن بی‌بهره بوده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس جدیدی پس از اینکه انتخابات فدراسیون کشتی را به نشانه اعتراض ترک کرد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باید انتخاباتی را برگزار کنیم که قانونمند باشد. همه ما برابر قانون یکسان هستیم و این معضل، زخمی کهنه است که پیکره وزارت ورزش را روزبه‌روز بیمارتر می‌کند. باید انتخابات را بر مبنای اساسنامه قانونمندی که آیین‌نامه آن هم قانونی باشد و به تصویب هیئت دولت هم رسیده باشد، برگزار کنیم تا حقی ناحق نشود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بابت صحبت از شکایت از فدراسیون کشتی، قرار است این تصمیم را عملی کند یا این حرف تنها یک تهدید بوده، عنوان کرد: چرا تهدید؟ ما اساسنامه سال 1400 را داریم که به تصویب هیئت دولت رسید و ابلاغ و اجرایی شد. انتخابات باید مطابق اساسنامه و آیین‌نامه برگزار شود. ده‌ها موضوع مختلف در این مجمع و انتخابات، مانند نمایندگان ورزشکاران، داوران، مربیان و باشگاه‌ها زیر سؤال رفته و خلاف قانون است.

نامزد ریاست فدراسیون کشتی با ابراز امیدواری به رسیدگی نسبت به این مسئله گفت: این مورد ممکن است برای انتخابات سایر فدراسیون‌ها تکرار شود و با این روال، سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. اسامی نامزدها 15 ساعت به شروع انتخابات اعلام شده. قانون می‌گوید هر نامزد برای سفرهای استانی و ارائه برنامه‌ها به هیئت‌های کشتی، 15 روز زمان دارد و این در همه انتخابات‌ها مرسوم است.

جدیدی با اشاره به فعالیت‌های علیرضا دبیر گفت: وقتی تکلیف نامزدها در فاصله 15 ساعت به انتخابات روشن نبود، یک نامزد چگونه و با کدام آزادی عمل می‌تواند برنامه‌های خودش را به هیئت‌ها نشان بدهد؟ این تعارض منافع است. این فضا در اختیار رئیس فدراسیون کشتی قرار دارد و در اختیار بقیه نامزدها نیست. آیا نام این عدالت است؟ اینکه فدراسیون به‌صورت غیرقانونی به کارش ادامه بدهد، یک نقطه تاریک برای استقلال، دموکراسی و آزادی کشور است.

وی تصریح کرد: امیدوارم شاهد بی‌قانونی، برخورد سلیقه‌ای و اجرای اساسنامه من‌درآوردی و منسوخ نباشیم و مسئولان، وعده‌های انتخاباتی خودشان را اجرایی کنند. امیدوارم رئیس جمهور که با محوریت عدالت و قانونمندی وارد کار شد و در حال خدمت است، موضوعات بسیار مهم را نادیده نگیرد. همچنین امیدوارم دستگاه قضایی و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه دستور مقتضی بدهند و مسئله برطرف شود.

نامزد ریاست فدراسیون کشتی درباره اعتراض خود نسبت به هزینه‌کرد این فدراسیون یادآور شد: پیشنهادم این بود که کاش بخشی از این فعالیت‌ها و زحمات در مناطق کم‌برخوردار نیز انجام می‌شد. نقاطی در کشور وجود دارد که تشکی برای کشتی ندارند. امیدوارم مجامع بر مدار قانون اجرا شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه