logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خادم مهدیه صاحب الزمان(عج) کرمان خبر داد:

دوخت ۱۷ هزار دست لباس برای همایش شیرخوارگان حسینی در کرمان

دوخت ۱۷ هزار دست لباس برای همایش شیرخوارگان حسینی در کرمان
خادم مهدیه صاحب الزمان(عج) کرمان گفت: هفده هزار دست لباس برای مراسم شیرخوارگان حسینی در حال تولید است و از آنجا که این مراسم هر سال نسبت به سال گذشته بیشتر می‌شود، تعداد لبا‌س‌های تولیدی به نسبت سال گذشته افزایش داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از «راه آرمان»؛ علی اکبر اسماعیل‌زاده در رابطه با دوخت لباس‌های مراسم شیرخوارگان حسینی در اولین جمعه ماه محرم، گفت: این کارگاه دوخت لباس هر ساله سه ماه قبل از ماه محرم شروع به کار می‌کند و خادمان لباس شیرخوارگان مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) را شروع به دوخت می‌کنند.

وی ادامه داد: این مجمع جهانی در اولین جمعه ماه محرم در شش هزار نقطه در ایرن و ۲ هزار نقطه در خارج از ایران برگزار می‌شود.
اسماعیل‌زاده عنوان کرد: امسال مرکز مجمع جهانی علی اصغر در کرمان و مهدیه صاحب‌الزمان است، این مراسم سی تیرماه در مهدیه بعد از دعای ندبه برگزار می‌شود.

خادم مهدیه صاحب الزمان(عج) کرمان در خصوص نحوه ثبت‌نام در این مراسم گفت: هر عصر از هفدهم تا بیست‌ونهم تیرماه از ساعت هفده تا نماز مغرب وعشاء در دفتر مهدیه صاحب‌الزمان از شیرخوارگان یک ماهه تا یک سال و نیمه ثبت‌ نام به عمل می‌آید و کارتی جهت حضور شیرخوارگان به آنها ارائه می‌شود.

وی اظهار کرد: این کارگاه هرساله دو ماه قبل از ماه محرم شروع به برش، دوخت و بسته‌بندی لباس‌ها می‌کند و کلیه شهرستان‌های استان تحت پوشش این برنامه است.

اسماعیل‌زاده توضیح داد: امسال هفده هزار بسته‌بندی لباس را آماده خواهیم کرد و از آنجا که این مراسم هر سال نسبت به سال گذشته بیشتر می‌شود، تعداد لبا‌س‌های تولیدی به نسبت سال گذشته افزایش داشته است البته باید گفت لباسی که در مهدیه هدیه می‌شود رایگان است.

 وی در پایان گفت: محفل امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) هیچگاه تعطیل نیست لذا از خیرین که به اباعبدالله الحسین (ع) و حضرت علی اصغر علیه السلام معتقد هستند تقاضا می شود که در این راه یاری گر این کارگاه و مهدیه باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه