logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تجلیل از ورزشکاران؛

دیدار صدیقی با ووشوکاران اعزامی به یونیورسیاد جهانی چین

دیدار صدیقی با ووشوکاران اعزامی به یونیورسیاد جهانی چین
رئیس فدراسیون ووشو با ووشوکاران اعزامی این رشته ورزشی به پیکارهای یونیورسیاد جهانی چین دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ووشو، امیر صدیقی رئیس فدراسیون صبح امروز (یکشنبه ۲۵ تیرماه) با ووشوکاران و اعضای کادرفنی تیم دانشجویان اعزامی به یونیورسیاد جهانی چین دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار ضمن آرزوی موفقیت برای تیم اعزامی به شهر چنگدو گفت: ضمن تشکر و قدردانی از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی جهت هماهنگی و تدارک اعزام به این پیکارها، ما هم در فداسیون ووشو از تمام ظرفیت خود برای آماده سازی هرچه بهتر این تیم جهت حضوری قدرتمند و درخشان استفاده کردیم.

رئیس فدراسیون ووشو با بیان اینکه مطمئن هستیم ووشو مثل همیشه درخشان ظاهر می‌شود و نقطه قوت این کاروان خواهد بود، یادآور شد: امیدواریم ووشوکار ایران مدال‌های خوشرنگی را کسب کنند و باعث شادی دل مردم شوند. به اعضای این تیم ایمان دارم و می‌دانم دست پر از یونیورسیاد بازخواهند گشت و باعث افتخارآفرینی خواهند شد.

در ادامه این این دیدار، ووشوکاران تیم ووشو دانشجویان به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند و از فدراسیون ووشو بابت فراهم کردن شرایط مناسب جهت حضور در یونیورسیاد تشکر کردند.

همچنین در پایان این نشست، امیر صدیقی از ووشوکاران اعزامی به این پیکارها تجلیل به عمل آورد.

علی خورشیدی، حمیدرضا سهندی، شجاع پناهی و محنا رحیمی در بخش ساندا و شاهین بنی‌‎طالبی، سیدمحمد حسینی، فاطمه حیدری و منیره پناهی در بخش تالو ووشوکاران اعزامی ایران به این پیکارها هستند. علی دهقان در بخش ساندا و رضا خلف‌زاده در بخش تالو هدایت تیم ملی دانشجویان ایران را برعهده دارند.

سی‌ویکمین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان ۶ لغایت ۱۷ مرداد ماه در شهرچنگدو کشور چین برگزار می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه