logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

اسلامی:

«دِرو کردن» استعدادها اولویت کشورها است/ تمام هیاهوی هسته‌ای برای جلوگیری از پیشرفت ماست

«دِرو کردن» استعدادها اولویت کشورها است/ تمام هیاهوی هسته‌ای برای جلوگیری از پیشرفت ماست
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: فرآیند رفتن دانشجویان و متخصصان به سایر کشورها به چند روز و چند هفته کاهش یافته است؛ چراکه کشورها درو کردن و وارد کردن استعدادها به کشور خود را در بالاترین اولویت قرار داده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسلامی در آیین انعقاد تفاهم نامه بین وزارت آموزش و پرورش و سازمان انرژی اتمی ایران و مراسم اختتامیه جشنواره علمی "من فناوری هسته‌ای هستم"، اظهار کرد: پیش‌تر وقتی یک دانشجو یا متخصصی تقاضای رفتن به کشوری را مطرح می‌کرد باید یک پروسه زمانی طولانی طی می‌شد اما این فرآیند امروز به چند روز و چند هفته کاهش یافته است چراکه کشورها درو کردن و وارد کردن استعدادها به کشور خود را در بالاترین اولویت قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: گرفتن استعدادها همیشه عامل کِشنده و بُرونی ندارد بلکه عاملی هم از درون دارد که آن استعداد را به کشور دیگر پرتاب می‌کند. این امر متاثر از شرایط محیطی است که اولین آن در مدرسه و سپس دانشگاه و از آن مهم تر آینده شغلی فرد است.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، ادامه داد: اصل پیشرفت ایمان، پایداری، عشق به میهن و ملت و عشق به عزت آفرینی است.  دنیا دنیای زور و رقابت است، نه رقابت در شرایط برابر بلکه رقابت در شرایطی که سنگ می‌اندازند تا کسی راه نرود. رقابت در شرایط نابرابری و در ایجاد موانع بسیار است تا خود را همواره پیروز میدان معرفی کنند. تمام هیاهویی که برای هسته‌ای ایجاد کرده‌اند برای این است که پیشرفت ما اتفاق نیفتد. امروز غارتگری سمبل محتوایی است که جلوه های آن به استدلال ها و مهارت‌ها رسیده است و تورهایی پهن می‌کنند.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش ۲۰ برابری رشته‌های هسته‌ای، تاکید کرد: ظرفیت سازی کردن برای کشور نیازمند وجود نیروی با استعداد است که در این راه عاشقانه قدم زند. سازمان انرژی اتمی امروز از افتخارات تاریخ معاصر کشور است که در تهدید، تحریم، تخریب، عملیات تروریستی و ترور و فشار روزانه روانی، همکاران ما توانستند در خیلی از سر فصل های هسته ای با این همه مزاحمت و محدودیت جزو کشورهای تراز اول باشند. این چیزی نیست که غلو کنیم و حقیقتی است که وجود دارد و در محیط بین الملل هم به آن اعتراف می‌کنند.

اسلامی همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در ۲۱ خرداد، افزود: باید پرورش شخصیت خودباور، توانا و اثر گذار و کارآمد را با همکاری آموزش و پرورش و خانواده ها انجام دهیم. این جشنواره یک گام از این عملیات است که تحقق آن مرکب از عناصر مختلف است. زمانی که دکتر صحرایی رییس دانشگاه فرهنگیان بودند تفاهم نامه ای در خصوص برگزاری کارگاه و... برای معلمین داشتیم که ایشان وزیر شدند و امروز این تفاهم‌نامه امضا می‌شود. سازمان انرژی هسته‌ای مبدل فناوری های تولیدی بوده و در کنار آن خودش هم مصرف کننده بوده است. امروز گام سوم تکمیلی ما این است که این فناوری را در خدمت همه بخش‌های جامعه بگذاریم  و گسترش دهیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه