logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

صحبتهای رئیس فدراسیون فوتبال در جلسه کانون هواداران؛

تاج: یک بازیکن قراردادش ۲ میلیارد و آپشنش ۱۵ میلیارد بود/ قراردادهای کادر فنی تیم ملی آماده است

تاج: یک بازیکن قراردادش ۲ میلیارد و آپشنش ۱۵ میلیارد بود/ قراردادهای کادر فنی تیم ملی آماده است
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: با رعایت فیرپلی مالی رقابت در لیگ برتر پویاتر خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در نشست هم اندیشی معاونت های فرهنگی و مسئولان کانون های هواداری باشگاه‌های لیگ برتر اظهار داشت: از کشوری فرد سرپرست سازمان لیگ و بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ  برای برگزاری این جلسه خوب تشکر می‌کنم. همچنین باید تشکر ویژه از نیروی انتظامی و مسوولان امنیتی برای برگزاری مسابقات داشته باشیم. در هیچ جای دنیا سازمان لیگ به تنهایی و بدون مسئولان انتظامی نمی‌تواند مسابقه‌ای را برگزار کند. از نظر فیفا و AFC تنها فردی که می‌تواند مسابقه را به تاخیر اندازد،  مسئولان انتظامی هستند و در این حالت  هیچکس هم امکان جریمه کردن ندارد‌‌. مگر اینکه مورد ویژه پیش بیاید مثل اینکه احتمال ایجاد حادثه در ورزشگاه را بدهند. نقش این مجموعه انتظامی در اداره مسابقات فوق العاده زیاد است.

وی افزود: امسال لیگ ما با تغییراتی دنبال خواهد شد‌‌. نظمی باید ایجاد می‌شد که البته سال‌ها به تعویق افتاده بود. باید برای فیرپلی مالی تلاش می‌کردیم تا رقابت در لیگ پویا و پربارتر باشد‌. وقتی یک تیم ۲۸ میلیارد و دیگری ۴۰۰ میلیارد هزینه کند، یعنی تیم‌ها با هم برابر نیستند و یک رقابت پویا و پربازده اتفاق نمی‌افتد.

رییس فدراسیون فوتبال عنوان کرد: لیگ انگلیس همیشه به این دلیل جذاب است که هزینه تیم‌ها به هم نزدیک است‌. اگر قرار است  ما هم اینجوری باشیم، باید ۳_۴ تیم شرایط دیگری پیدا کنند و تغییرات دیگری انجام شود.

تاج با اشاره به کیفیت پایین برخی بازیکنان لیگ ایران گفت: بازیکنی داشتیم که مورد اعتراض هواداران بوده و با ۵ دقیقه یا نیم ساعت بازی کردن، عدد قابل ملاحظه ای می‌گرفت‌. باید کیفیت بازیکن خارجی از داخلی بیشتر باشد و بازیکنی را عاریت بگیریم که کیفیت خوبی داشته باشد‌. قانون جدید که می‌گوید بازیکن خارجی باید ۶۰ درصد بازی‌ها را در زمین باشد به این دلیل است که بازیکن بازی کند. در غیر این صورت باشگاه‌ها نمی‌توانند از بازیکن خارجی در سال بعد استفاده کنند.

وی درمورد آپشن قرارداد بازیکنان، توضیح داد: یک بازیکن قراردادش ۲ میلیارد و آپشنش ۱۵ میلیارد بود. در شرایطی که در قانون جدید باید آپشن‌ها معادل ۲۰ درصد قراردادها باشد و هر آپشنی می‌خواهیم به بازیکن بدهیم، نباید از این درصد بالاتر برود. این مسائل سبب جذابیت لیگ می‌شود.

رییس فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: همه فوتبال آسیا هم عربستان نیست که بازیکنانی مثل رونالدو و بنزما مطابق سیاست گذاری خاصی بیایند. هرچند این موضوع فوتبال را جذاب می‌گند اما قرار نیست در کل آسیا اتفاق بیفتد. ما هم چنین کاری انجام نمی‌دهیم. راه درست این است که اگر درآمد خیلی بالایی داشتید، برهمین اساس بازیکن گران هم بگیرید. تصمیم ما متناسب با شرایط مالی لیگ بود.

تاج ادامه داد:  تمام ۱۶ باشگاه زیان‌ده هستند و اگر این مسیر ادامه پیدا کند، فوتبال رو به سکون می‌رود. نباید فقط چک و سفته بدهند و زیان‌ده باشند. از قضا بدهی تیم های پرطرفدار بیشتر است‌. اگر هم کسی قرارداد بدی بست، گرفتاری‌هایش متعلق به خود باشگاه است.

قراردادهای کادر فنی نهایی و آماده است

در پایان این جلسه مهدی تاج در جمع خبرنگاران در خصوص قرارداد امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با فدراسیون، اظهار داشت: او تا جام جهانی خواهد بود و شرایط خاصی در قرارداد او گذاشته‌ایم. قرارداد قلعه‌نویی منعقد شده ولی ما گاهی عجله می‌کنیم. ممکن است قراردادها یکی، دو روز طول بکشد که آن هم دلیل خاصی دارد چون ما باید پول‌شان را بدهیم که این کار را نیز انجام خواهیم داد.

وی بیان کرد: قلعه‌نویی به خوبی تیم را جمع کرده و ایجاد تعهد و وفاداری بین او و بازیکنان تیم ملی به وجود آمده است. از سوی دیگر، تیم ملی در شرایط مطلوب و آرامی قرار دارد. با این شرایط، تیم ملی با حضور قلعه‌نویی باید در بین 4 تیم برتر آسیا قرار بگیرد.

رئیس فدراسیون فوتبال، گفت: بعضی از موارد قرارداد قلعه‌نویی نیاز به تصویب هئیت رئیسه داشت و همین مهم عقد قرارداد را به تاخیر انداخت. اکنون همه قراردادهای کادر فنی نهایی و آماده است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه