اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

دلار ۴۸ هزار تومانی هم در بازار خریدار ندارد /ثبات قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله

دلار ۴۸ هزار تومانی هم در بازار خریدار ندارد /ثبات قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله
نرخ انواع ارز در هفته‌ای که گذشت روند نسبتا ثابتی را تجربه کرد و البته نوسانات قیمتی دلار، یورو و سایر ارزها روند نزولی در بازار آزاد (غیر رسمی) داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شنبه هفته جاری (۲۴ تیر ماه) بازار ارز با ثبات نسبی قیمت نسبت به آخرین ساعات معاملات در روز پنجشنبه هفته گذشته (۲۲ تیر ماه)، کار خود را آغاز کرد، اما این روند تا دیروز با ثبات و البته با نوسانات کم و نزولی بود.

به عنوان مثال هر دلار آمریکا در روز شنبه هفته جاری (۲۴تیرماه) در بازار آزاد (غیررسمی) به حدود ۴۹ هزار  و ۷۰۰ تومان رسیده بود، اما همین نرخ تا روز یکشنبه با کاهش چند صد تومانی مواجه شد. امروز اما به کاهش نرخ خود ادامه داد تا به قیمت ۴۹ هزار تومان برسد، البته در ساعات گذشته این نرخ همچنان نزولی بود و دلار تا لحظه انتشار خبر به کانال ۴۸ هزار تومانی هم رسید.

دلار ۴۸ هزار تومانی تا ۴۸ هزار و ۵۰۰ تومانی در روزهای گذشته نیز همچنان مشتری ندارد و مردم بیشتر فروشنده هستند تا خریدار. یورو نیز در نخستین روز این هفته در حدود ۵۵ هزار تومان معامله شده بود، اما بعد از گذشت دو روز، یعنی امروز نرخ آن با کاهش ۵۰۰ تومان مواجه و ۵۴ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

درهم نیز از حدود ۱۴ هزار تومان در ابتدای هفته روی ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان تا ساعات گذشته ایستاد و سایر ارزها نیز در بازار به تبعیت از دلار و یورو روند قیمتی کم نوسانی و البته نزولی را تجربه کردند.

ثبات دلار و درهم و کاهش قیمت یورو در مرکز مبادله

البته نرخ حواله و اسکناس دلار و درهم در روزهای گذشته از هفته جاری ثابت ماند و تغییری نکرد، اما قیمت یورو به صورت اسکناس و حواله کاهش یافت.

هر دلار آمریکا در مرکز مبادله به صورت اسکناس و حواله بدون تغییر ۴۲ هزار و ۲۵۹ تومان و ۳۷ هزار و ۵۰۸ تومان قیمت گذاری شد و افزایش جزئی یک و دو تومانی نسبت به روزهای گذشته را تجربه کرده است. اسکناس درهم نیز بدون تغییر ۱۱ هزار و ۲۳۴ تومان و نرخ حواله آن ۱۰ هزار و ۲۱۳ تومان تعیین نرخ شد.

یورو اما با کاهش قیمت نسبت به دیروز و روزهای گذشته مواجه شده است. هر اسکناس یورو ۴۶ هزار و ۳۰۳ تومان و حواله یورو ۴۲ هزار و ۹۴ تومان قیمت‌گذاری شد که در مقایسه با روزهای گذشته با افت چند صد تومانی مواجه شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه