logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی با محوریت اهانت به قرآن کریم

نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی با محوریت اهانت به قرآن کریم
وزارت خارجه عراق از برگزاری نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی بنابه درخواست این وزارتخانه با هدف بررسی اهانت‌های اخیر به قرآن کریم، خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت خارجه عراق امروز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سازمان همکاری اسلامی در پاسخ به درخواست این وزارتخانه، به زودی نشست فوق‌العاده‌ای را برای بررسی اهانت به قرآن کریم برگزار می‌کند.

در پی اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم و کپنهاگ، ده‌ها نفر از شهروندان عراقی، بامداد امروز، در منطقه سبز بغداد تجمع اعتراضی برپا کردند. تجمع‌کنندگان که خود را برای حمله به سفارت دانمارک آماده می‌کردند، با حضور نیروهای امنیتی متفرق شدند. قرآن کریم در هفته‌های اخیر سه بار در دانمارک و سوئد مورد اهانت قرار گرفت.

در بیانیه وزارت خارجه عراق آمده است که در پی اهانت به قرآن کریم در سوئد و دانمارک و تحریک احساسات دو میلیارد مسلمان در جهان، نشست فوق‌العاده وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی به زودی به منظور بررسی مهم‌ترین اقدامات و مواضع جمعی این کشورها برگزار می‌شود.

بنابر گزارش خبرگزاری عراق(واع)، در این بیانیه بدون اشاره به زمان برگزاری این نشست آمده است که هدف وزارت خارجه عراق از برگزاری این نشست، جلوگیری از هر گونه رفتارهای اهانت‌آمیز به قرآن کریم و مقدسات مسلمان و تدوین سازوکار جمعی برای مقابله با پدیده اسلام‌هراسی است.

در بیانیه مذکور با اشاره به اینکه برخی قوانین به بهانه آزادی بیان و حق تظاهرات، انجام رفتارهای شنیع علیه مقدسات اسلامی را تقویت می‌کند و باعث تشدید نفرت‌پراکنی و افراطی‌گری می‌شود، از جامعه جهانی برای پایبندی به تعهدات اخلاقی خود به صورت مسئولانه و برابر و احترام به همه ادیان درخواست شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه