اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

قیمت نفت همچنان بالای 80 دلار است

قیمت نفت همچنان بالای 80 دلار است
باوجود اینکه قیمت نفت در معاملات امروز کاهش یافته است اما هر بشکه 80.68 دلار معامله می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رویترز، قیمت نفت در معاملات بازارهای جهانی کاهش یافت زیرا تاجران در انتظار سرنخ‌هایی در مورد نرخ بهره از سوی آمریکا و بانک‌های مرکزی اروپا هستند.

 از طرفی کمی عرضه در بازار و امید برای اجرای محرک‌های اقتصادی در سطح 80 دلار در هر بشکه نگه داشته است.

 هر بشکه نفت برنت با 39 سنت کاهش 80.68 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 32 سنت کاهش 76.75 دلار معامله شد.

هر دو شاخص نفتی به ترتیب هفته گذشته 1.5 و 2.2 درصد افزایش یافت که چهارمین هفته متوالی افزایشی به شمار می‌رفت زیرا انتظار می‌رود عرضه به علت کاهش تولید اوپک پلاس کاهش یابد.

پس از خروج روسیه از توافقنامه کریدور دریای امن با میانجی‌گری سازمان ملل برای صادرات غلات در هفته گذشته، درگیری‌ها در اوکراین تشدید شد.

تحلیلگران بانک ملی استرالیا در یادداشتی نوشتند، در حالی که یک افزایش دیگر نرخ بهره از سوی فدرال رزرو در این هفته ممکن است نوسانات کوتاه‌مدت قیمتی را به همراه داشته باشد، ما پیش‌بینی می‌کنیم، شرایط بازار به دلیل کاهش عرضه اوپک و توقیت گمانه‌زنی‌های بازار برای اجرای محرک‌های بیشتر در چین، قیمت‌ها را افزایش دهد.

سرمایه‌گذاران روی افزایش 0.25 درصدی نرخ بهره و بانک مرکزی اروپا در این هفته حساب کرده‌اند از اینرو تمرکز بر اظهارات جرم پاول، رئیس فدرال رزرو و کریستینا لاگاردف رئیس بانک مرکزی اروپا در مورد چشم‌انداز افرایش نرخ بهره است.

افزایش نرخ بهره، سرمایه‌گذاری را کاهش می‌دهد و ارزش دلار را تقویت می‌کند و کالاهای که با دلار قیمت‌گذاری می‌شود برای مالکان ارزهای دیگر گران می‌سازد.

کارشناس موسسه ریستارد انرژی معتقد است که عامل دیگری که قیمت نفت را کاهشی کرد، دیدگاه امارات در مورد کاهش تولید موجود اوپک پلاس بود که برای توازن بازار آن را کافی می‌داند.

سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات گفت، اقدامات کنونی اوپک پلاس برای حمایت از بازار نفت در حال حاضر کافی است و در صورت نیاز به اقدامات بیشتر، این گروه «تنها با یک تماس تلفنی فاصله دارد.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه