به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری گرمسار آنلاین سید محمد موسوی مدیر کل جهاد کشاورزی استان سمنان با اعلام این مطلب افزود: با توجه به مبلغ اختصاص یافته برای کشاورزان استان تا کنون بیش از این مبلغ متقاضیان به بانک عامل بانک کشاورزی معرفی شده است و پیش بینی می کنیم بیش از 400 دستگاه اداوات کشاورزی و 171 دستگاه تراکتور به ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی به استان سمنان اضافه شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین, سید محمد موسوی مدیر کل جهاد کشاورزی استان سمنان با اعلام این مطلب افزود: با توجه به مبلغ اختصاص یافته برای کشاورزان استان تا کنون بیش از این مبلغ متقاضیان به بانک عامل بانک کشاورزی معرفی شده است و پیش بینی می کنیم بیش از 400 دستگاه اداوات کشاورزی و 171 دستگاه تراکتور به ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی به استان سمنان اضافه شود.,مدیر کل جهاد کشاورزی در ادامه به خبرنگار ما گفت : با توجه به پیگیری های انجام شده این مبلغ قابل افزایش خواهد بود و هیچ گونه محدودیتی برای تخصیص اعتبار در این بخش نداریم و از کشاورزان استان می خواهیم هر فردی در این زمینه نیاز خاصی دارد به ادارت جهاد کشاورزی استان مراجعه کنند.
, مدیر کل جهاد کشاورزی در ادامه به خبرنگار ما گفت : با توجه به پیگیری های انجام شده این مبلغ قابل افزایش خواهد بود و هیچ گونه محدودیتی برای تخصیص اعتبار در این بخش نداریم و از کشاورزان استان می خواهیم هر فردی در این زمینه نیاز خاصی دارد به ادارت جهاد کشاورزی استان مراجعه کنند.,انتهای پیام/ص
, انتهای پیام/ص]
ارسال دیدگاه