logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

تأکید امیرعبداللهیان بر اقدامات موثر برای جلوگیری از تکرار اهانت به ⁧‫قرآن⁩ و کتب آسمانی

 تأکید امیرعبداللهیان بر اقدامات موثر برای جلوگیری از تکرار اهانت به ⁧‫قرآن⁩ و کتب آسمانی
وزیر امور خارجه با اشاره به پیشنهاد مشترک ایران و عراق برای برگزاری نشست فوق العاده وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در پی هتک حرمت قرآن کریم، هدف آن را اقدام موثر و بازدارنده در عدم تکرار اهانت به ⁧‫قرآن و سایر کتب آسمانی خواند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛(پنجشنبه) ۲۹ تیر ماه و برای دومین بار ظرف چند هفته اخیر «سلوان مومیکا» ۳۷ ساله شهروند عراقی ـ سوئدی با حمایت پلیس سوئد اقدام به اهانت به قرآن کریم کرد. او هفتم تیر ماه نیز دست به این اقدام هتاکانه زده بود. در ادامه این اهانت‌های سریالی، یک گروه راست‌افراطی در دانمارک در اقدامی توهین‌آمیز یک روز بعد و در ۳۰ تیرماه نسخه‌ای از قرآن کریم را در مقابل سفارت عراق در «کپنهاگ» پایتخت دانمارک سوزاند و این اقدام هتاکانه در دانمارک روز دوشنبه دوم مرداد ماه نیز تکرار شد.

این هتاکی‌ها با واکنش کشورهای مسلمان روبرو شد و به احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های سوئد و دانمارک به وزارت خارجه‌ این کشورها انجامید.

پس از دومین هتک حرمت قرآن کریم در سوئد، حسین امیرعبداللهیان و فؤاد حسین وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و عراق در گفت‌وگویی تلفنی ضمن محکوم کردن این اقدامات خواستار برگزاری نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی در این خصوص شدند. امیرعبداللهیان همچنین در گفت‌وگوی تلفنی با «حسین ابراهیم طه» دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر برگزاری این نشست تأکید کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در رایزنی‌های تلفنی با همتایان خود در کشورهای مسلمان خواستار برگزاری این نشست شد. وزرای خارجه ایران و کویت در گفت‌وگوی تلفنی این اقدام هتاکانه را محکوم کردند و وزیر امور خارجه کویت نیز ضمن استقبال از پیشنهاد وزیر امور خارجه ایران برای برگزاری نشست اضطراری وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، اظهار داشت: دولت کویت هرگونه اهانت به قرآن کریم و مقدسات اسلامی را قویا محکوم می‌کند.

امروز در تهران و در سفر خانم نجلاء المنقوش وزیر خارجه لیبی مجددا اهانت به قرآن و مقدسات مسلمانان محکوم شد.

سازمان همکاری اسلامی اول تیر ماه نیز فعالیت نماینده پادشاهی سوئد در این سازمان را به دلیل هتک حرمت قرآن کریم در استکهلم به حال تعلیق در آورد. سازمان همکاری اسلامی طی بیانیه‌ای که در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرد، اعلام کرد: «دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی به دولت سوئد اعلام کرد که تصمیم گرفته تا فعالیت نماینده ویژه دولت پادشاهی سوئد در سازمان همکاری اسلامی را متوقف کند».

حسین امیرعبداللهیان امشب (سه‌شنبه) در توئیتر در این باره نوشت: از توجه دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و همراهی وزرای خارجه با پیشنهاد مشترک جمهوری‌ اسلامی ایران و جمهوری عراق در برگزاری نشست فوق العاده وزرای خارجه کشورهای اسلامی سپاسگزارم.

وی افزود: هدف مشترکمان، اقدامی موثر و بازدارنده در عدم تکرار اهانت به ⁧‫قرآن کریم‬⁩ و سایر کتب آسمانی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه