اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرعامل شرکت هواپیمایی:

قیمت بلیت اربعین در ۱۰ روز آینده اعلام خواهد شد

قیمت بلیت اربعین در ۱۰ روز آینده اعلام خواهد شد
مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: به احتمال زیاد قیمت‌گذاری بلیت پروازهای اربعین تا ۱۰ روز آینده مشخص و اعلام می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شمس الدین فرزادی پور مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری پایان سفر حجاج گفت: عملیات سفر حج از (۳۱ اردیبهشت) آغاز و (۱ تیر) به اتمام رسید و عملیات برگشت از (۱۳ تیر) ماه آغاز و امروز (۳ مرداد) در ساعت ۷:۳۵ دقیقه به اتمام رسید.

وی گفت: ۱۵۱۸ پرواز با ۸۷ هزار و۶۱۹ نفر مسافر داشتیم و مجموعاً میانگین تأخیرات در تهران ۳۵ دقیقه؛ و میانگین هر پرواز ۶۸ دقیقه و در مدینه کمتر و در جده بالاتر از ۶۸ دقیقه تأخیر از عربستان بوده است.

فرزادی پور در خصوص تأخیرات پروازهای حجاج افزود: پیش از آغاز عملیات حج تمامی لاستیک ناوگان‌ها تعویض شد اما در طول سفر حدود ۱۰۰ لاستیک مجدد تعویض شد که هر لاستیک به صورت میانگین ۴۵ دقیقه زمان بر بوده و یکی از دلایل تاخیرها مشکلات فنی بود.

این مقام مسئول تشریح کرد: بیش از ۱۶۰ هزار حجاج در ایام حج امسال توسط شرکت هواپیمایی ایران ایر در شرایطی که دمای هوا بسیار بالا و گرم بود اما با توجه به اینکه سن ناوگان‌های ایران ایر قدیمی بود این پروازها را بالاترین ایمنی انجام داده و با توجه به فرسودگی ناوگان‌های ایران ایر پروازها با ایمنی بالا انجام شد.

وی در خصوص سن بالای ناوگان‌ها تاکید کرد: اولین روندی که ایران ایر برای نوسازی هواپیماهای خود در نظر گرفته است بازگرداندن مجدد هواپیماهای زمین گیر است و مورد دوم نیز خرید هواپیماهای جدید است.

فرزادی پور درباره تلفات امسال حج نیز گفت: متأسفانه ۲۲ جنازه از ۴۷ نفر فوتی را به ایران بازگرداندیم اما ۱۷ بیمار بد حال را هم همراه با تیم پزشکی به کشور بازگشتند.

این مقام مسئول در مورد قیمت بلیت اربعین، اظهار داشت: به احتمال زیاد قیمت‌گذاری بلیت پروازهای اربعین تا ۱۰ روز آینده مشخص و اعلام می‌شود.

وی تاکید کرد: احتمالاً قیمت‌های مصوب و مشخص در مقطع اربعین اعلام خواهد شد و قیمت رها و دامنه باز نخواهد بود. تمام شرکت‌های هواپیمایی به قیمت‌های ابلاغ شده از سوی سازمان هواپیمایی تمکین کرده و در میدان حاضر می‌شوند.

وی گفت: میانگین ۱۴ الی ۱۵ فروند هواپیمای سر خط وجود دارد اما قطعاً در تلاش هستیم این تعداد افزایش یابد اما پیش بینی می‌کنیم تا ۶ فروند از هواپیماهای زمین گیر را به ناوگان هما اضافه شود.پیش بینی می‌شود ۵ فروند از ATR تا پایان امسال به هواپیماهای جمهوری اسلامی ایران اضافه می‌شود.

فرزادی پور در خصوص روند فروش بلیت‌های اربعین گفت: بیشتر بلیت‌ها به صورت کاروانی به فروش می‌رسد و در این راستا برای درصدی از عموم بلیت‌ها به صورت تقاضای شخصی به فروش می‌رسد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه