logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

جزئیات سفر هیات سوری به تهران؛

آغار نشست‌های کمیته مشترک اقتصادی از امروز

 آغار نشست‌های کمیته مشترک اقتصادی از امروز
سفیر سوریه در تهران به جزئیات سفر هیات سیاسی و اقتصادی کشورش به ایران پرداخت.

به گزارش ایسنا، شفیق دیوب، سفیر سوریه در تهران در گفت‌وگو با روزنامه الوطن گفت که فعالیت کمیته مشترک اقتصادی ایران و سوریه از امروز آغاز خواهد شد و تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت.

وی گفت که در نشست‌های کمیته مشترک تمام موضوعات و مسائل مورد اهتمام دو طرف و چگونگی اجرای تفاهمنامه های امضا شده در سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران به سوریه و همچنین اجرای دستورات روسای جمهور دو کشور در راستای گسترش روابط در تمامی زمینه ها بررسی خواهد شد.

سفیر دمشق تاکید کرد که در این نشست‌ها تلاش خواهد شد که تمام موانع بر سر راه تقویت روابط تهران و دمشق به ویژه روابط اقتصادی و تجاری برداشته شود.

دیوب گفت که در سفر رئیسی به دمشق ۱۵ یادداشت تفاهم همکاری در زمینه‌های مختلف انرژی، کشاورزی، مناطق آزاد، ارتباطات و غیره امضا شد، همچنین در این سفر بر سر ایجاد پروژه‌های راهبردی میان دو کشور در زمینه انرژی، گاز، نفت و حمل و نقل توافق شد.

وی گفت که تمامی این مسائل به علاوه گام‌های اتخاذ شده در راستای اجرای دستورات ابراهیم رئیسی و بشار اسد، روسای جمهور دو کشور پیگیری خواهد شد.

بر اساس این گزارش، ریاست هیات سوری را محمد سامر الخلیل، وزیر اقتصاد و تجارت خارجی سوریه که امروز در راس هیاتی به تهران می آید را برعهده خواهد داشت و از طرف ایران نیز ریاست هیات برعهده مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی خواهد بود.

سفیر سوریه در تهران افزود: بیش از ۱۲ یادداشت تفاهم امضا شده میان روسای جمهور دو کشور وارد مرحله اجرا شده‌اند و تلاش‌ها برای اجرای کردن تمام تفاهمنامه‌های امضا شده در حال انجام است. همچنین تلاش‌ها برای تاسیس بانک مشترک میان دو کشور و شرکت بیمه درحال انجام است.

وی گفت که کمیته مشترک اقتصادی همچنین برای برگزاری نشست کمیته عالی مشترک که قرار است طی ماه‌های آتی در تهران برگزار شود، برنامه‌ریزی خواهد کرد و از طرف سوریه نخست‌وزیر این کشور ریاست هیات را برعهده خواهد داشت و از طرف ایران نیز معاون رئیس‌جمهور رئیس هیات ایرانی خواهد بود.

سفیر سوریه گفت که محمد ایاد الخطیب، وزیر ارتباطات و فناوری سوریه به دعوت همتای ایرانی خود هیات سوریه در سفر به تهران را همراهی خواهد کرد و دو طرف رایزنی‌هایی با هم خواهند داشت.

وی این سفر را بسیار مهم توصیف کرد و گفت که هیات سوری با تعدادی از وزرای ایرانی و مسئولان شرکت‌های بزرگ این کشور که خواهان فعالیت در سوریه هستند دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

ساعاتی پیش سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق اعلام کرد که یک هیات بلندپایه سیاسی-اقتصادی سوری با بدرقه کاردار سفارت جمهوری اسلامی در این کشور راهی ایران شد.
این هیات بلندپایه متشکل از وزیر امور خارجه، وزیر اقتصاد و تجارت خارجی و وزیر ارتباطات است.

انتهای پیام

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه