اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

محمد محمدی‌بخش خبر داد:

ممنوعیت فروش چارتری بلیت هواپیما تا پایان شهریور/ پرواز عتبات با تمام ظرفیت انجام می شودایرلاین‌ها

ممنوعیت فروش چارتری بلیت هواپیما تا پایان شهریور/ پرواز عتبات با تمام ظرفیت انجام می شودایرلاین‌ها
رئیس سازمان هواپیمایی از ممنوعیت فروش چارتری بلیت هواپیما تا پایان شهریور امسال خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ‌۲۲ فروند هواپیما وارد ناوگان هوایی کشور شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد محمدی‌بخش با اشاره به ممنوعیت فروش چارتری بلیت هواپیما از روز گذشته، اظهار کرد: این ممنوعیت با هدف آرامش بازار حمل‌ونقل هوایی اجرایی شده و تا پایان شهریورماه امسال ادامه دارد.

وی افزود: نظارت‌ها بر عملکرد حمل‌ونقل هوایی کشور مستمر است؛ با توجه‌ به این‌که می‌خواهیم کنترل بازار را در دست بگیریم بر اساس بررسی‌های صورت گرفته فعلا تا پایان تابستان فروش چارتری بلیت هواپیما متوقف شده و ممنوع است.

وی با بیان "این ممنوعیت به شرکت‌ها ابلاغ شده و آنها همراهی کرده‌اند" در پاسخ به این پرسش که توقف فروش چارتری برای پروازهای داخلی یا این‌که پرواز عتبات عالیات هم مشمول آن می‌شود، افزود:‌ برای پروازهای عتبات تصمیم را هفته آینده اعلام می‌کنیم؛ موضوعات مربوط به اربعین از جمله شرایط کشور عراق، زمان، قیمت، شروع پروازها، فرودگاه‌ها و... را طی یک نشست ویژه خبری اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که برآورد سازمان هواپیمایی از تعداد تعداد زائران عتبات عالیات در اربعین 1402، گفت:‌ سال 1400 زیر 40 هزار نفر به‌صورت هوایی به عتبات عالیات سفر کردند، در سال گذشته این تعداد به 257 هزار نفر افزایش یافت. طبیعتاً این رشد در سال جاری فزاینده خواهد بود، هرچه عراق یعنی فرودگاه نجف و بغداد در پذیرش هواپیماهای ایران همکاری کند ما در ارائه خدمات محدودیتی نداریم.

محمدی‌بخش در خصوص ظرفیت ناوگان هوایی برای پروازهای عتبات عالیات، اضافه کرد:‌ با تمام ظرفیت یعنی ظرفیتی که می‌تواند پروازهای بین‌المللی را انجام دهد، پروازهای اربعین را انجام خواهیم داد.

وی درباره تعداد هواپیماهای وارد شده به کشور از ابتدای امسال تاکنون نیز گفت: این پرسش را باید مقداری با توجه به شرایط تحریم با طمانینه پاسخ دهیم. اما ناوگان وارد شده به کشور به تدریج در حال ورود به چرخه عملیاتی است و تاکنون 22 فروند هواپیما وارد ناوگان هوایی شده است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه