logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

بازداشت‌ ۱۶ فلسطینی در کرانه باختری به دست نظامیان صهیونیست

بازداشت‌ ۱۶ فلسطینی در کرانه باختری به دست نظامیان صهیونیست
نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی دیشب و بامداد امروز ۱۶ شهروند فلسطینی از جمله ۲ تن از فرماندهان جهاد اسلامی را در نقاط مختلف کرانه باختری بازداشت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شهاب نیوز؛ نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی دیشب و بامداد امروز پنج‌شنبه، موج گسترده‌ای از بازداشت‌های شبانه و بامدادی فلسطینیان را در نقاط مختلف کرانه باختری به راه انداختند.

این بازداشت‌ها با یورش نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری همراه بود و طی آن ۱۶ شهروند فلسطینی توسط نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی بازداشت شدند.

دفتر اطلاع‌رسانی اسرای فلسطین اعلام کرد که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک بیت امر واقع در شمال الخلیل و جنوب کرانه باختری، ۱۳ فلسطینی را بازداشت کردند.

سلطان خلوف و هلال خلوف، ۲ تن از فرماندهان جنبش جهاد اسلامی نیز در جنین از سوی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی بازداشت شدند.

در نابلس نیز نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی پس از یورش به خانه جعفر مروان، دانشجوی فلسطینی دانشگاه النجاح در شهرک قبلان واقع در جنوب نابلس، وی را بازداشت نمودند.

در ادامه اقدامات نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی ضد ماهیگیران فلسطینی ساکن نوار غزه نیز صبح امروز قایق‌های ارتش این رژیم به روی یکی از قایق‌های ماهیگیری فلسطینیان در آب‌های شمال‌غرب نوار غزه، آتش گشودند.

اتحادیه ماهیگیران فلسطین اعلام کرد که یکی از ماهیگیران فلسطینی در جریان تیراندازی نظامیان صهیونیست با گلوله ساچمه‌ای آسیب دیده، اما حال عمومی وی پایدار گزارش شده است.

خبر دیگر آن‌که ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای از نیت شوم خود جهت تخریب خانه خالد خروشه، اسیر فلسطینی ساکن اردوگاه عسکر واقع در نابلس خبر داد. ارتش رژیم صهیونیستی دلیل این اقدام را مشارکت خالد خروشه در عملیات ضد صهیونیستی در فوریه گذشته عنوان کرده که طی آن ۲ شهرک‌نشین صهیونیست به هلاکت رسیده بودند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه