logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مسعود مشایخی:

۷۰۰۰ پزشک در روستاها طب ایرانی را آموزش می دهند

۷۰۰۰ پزشک در روستاها طب ایرانی را آموزش می دهند
مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت گفت: با حمایت دولت، علاوه بر پوشش بیمه‌ای ۳ خدمت پر کاربرد طب ایرانی، آموزش پزشکان در راستای توسعه طب ایرانی، در اولویت قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود مشایخی مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت  افزود: بر اساس توافقی که با دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت صورت گرفته است مقرر شد ۷ هزار پزشک در مناطق روستایی بتوانند آموزش زندگی سالم مبتنی بر طب ایرانی را با هدف پیشگیری از بیماری‌ها فرا گیرند.

وی ادامه داد: امسال با توافق بیمه سلامت و وزارت بهداشت این آموزش‌ها را خواهیم داشت و همچنین ارزیابی و ارزشیابی نسبی این آموزش‌ها را که بر اساس جمعیت ۲۰ میلیون نفری مناطق روستایی هدف قرار می‌دهیم تا با ارتقا سلامت جامعه پیشگیری از بیماری‌ها در این مناطق جدی‌تر دنبال شود.

مشایخی گفت: سبک زندگی و تغذیه سالم از محورهای این آموزش‌ها است و تکلیف قانونی ما این است که ۳ خدمت از طب ایرانی تحت پوشش بیمه قرار گیرد این خدمات به زودی در شورای عالی بیمه نهایی و ابلاغ می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: پس از به نتیجه رسیدن در شورای عالی بیمه، این خدمات در سامانه‌های الکترونیک ما پیاده سازی می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه