logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پیام تبریک مدیرعامل بانک ملت به مناسبت روز خبرنگار

پیام تبریک مدیرعامل بانک ملت به مناسبت روز خبرنگار
مدیرعامل بانک ملت در پیامی، فرارسیدن 17 مردادماه سالروز بزرگداشت مقام خبرنگار را به تمامی اصحاب رسانه تبریک گفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی بانک ملت، رضا دولت آبادی در این پیام با اشاره به جایگاه والای خبرنگاران در اعتلای سطح آگاهی افکار عمومی، شفافیت فضای اطلاع رسانی جامعه را مدیون تلاش های شبانه روزی فعالان عرصه رسانه خواند و گفت: رسانه جایگاه ویژه ای در تصمیم سازی و تصمیم گیری ارکان مهم اقتصادی کشور دارد و می تواند موجبات تحولات بزرگی را در این عرصه فراهم کند.

وی از خبرنگاران به عنوان چشم بینا و گوش شنوای جامعه یاد کرد و افزود: امیدواریم که با نقش آفرینی هرچه بیشتر فعالان عرصه رسانه و کمک به شفاف سازی فعالیت های اقتصادی، روز به روز شاهد شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد کشور در حوزه های گوناگون به ویژه نظام بانکی باشیم.
 
مدیرعامل بانک ملت با آرزوی توفیق و سلامتی برای تمامی خبرنگاران، مدیران مسوول، سردبیران و فعالان بخش های مختلف رسانه ها، از یک سال تلاش و همکاری آنها  در تولید محتوا و انعکاس اخبار و گزارش فعالیت های این بانک قدردانی کرد.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه