logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

اعلام آمادگی احزاب اصلاح‌طلب برای پیش ثبت‌نام انتخابات

 اعلام آمادگی احزاب اصلاح‌طلب برای پیش ثبت‌نام انتخابات
مشاور رسانه‌ای خانه احزاب ایران گفت: در جلسه شورای مرکزی خانه احزاب، برخی احزاب اصلاح‌طلب از آمادگی اعضای خود در ثبت‌نام در انتخابات ۱۴۰۲ اعلام آمادگی کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی عرب‌صادق مشاور رسانه‌ای خانه احزاب ایران از تشکیل ۲۳امین جلسه شورای مرکزی خانه احزاب ایران خبر داد.

وی در ادامه گفت: محور اصلی این جلسه انتخابات پیش رو مجلس شورای اسلامی و پیش ثبت‌نام داوطلبان بود که منوچهر متکی رئیس خانه احزاب ایران، این روز را روز مهم و سرنوشت‌ساز برای ملت ایران یاد کرد و از احزاب کشور خواست نخبگان خود را برای ثبت‌نام در انتخابات ترغیب و تشویق کنند.

عرب‌صادق گفت: در این جلسه برخی احزاب اصلاح‌طلب از آمادگی اعضای خود در ثبت‌نام در انتخابات ۱۴۰۲ گفتند، البته نگرانی‌هایی نسبت به مشارکت مردم در این جلسه مطرح شد و اعضای فراکسیون اصلاح‌طلبان شایعات اخیر مربوط به تحریم انتخابات توسط اصلاح‌طلبان را رد کردند.

وی ادامه داد: یکی از اعضای مطرح اصلاح‌طلبان در این جلسه از این انتخابات به عنوان تنها فرصت پیش‌رو برای نظام برای عبور از بحران‌های موجود دانست و لازم است ما فرصت‌شناسی لازم را داشته باشیم.

مشاور رسانه‌ای خانه احزاب خاطرنشان کرد: مردم نه به تحریم انتخابات اگر اصلاح‌طلبان داشته باشند کاری دارند و توجهی می‌کنند و نه با تشویق و ترغیب اصولگرایان تأثیر چندانی می‌پذیرند.

عرب‌صادق در پایان گفت: در این جلسه از احزاب خواسته شد مجمع عمومی خود را در اسرع وقت تشکیل دهند تا در جریان انتخابات جاری کشور حضور باشند و در این جلسه مصوب شد در دوم شهریور همایش اقتصادی خانه احزاب در وزارت کشور تشکیل شود و از همه خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها برای شرکت در این همایش دعوت می‌شود.

منبع: فارس

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه