logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

مدیرعامل منطقه آزاد ماکو خبر داد؛

اعتبار کافی برای ایجاد زیرساخت منطقه آزاد ماکو داده نشده است 

اعتبار کافی برای ایجاد زیرساخت منطقه آزاد ماکو داده نشده است 
سهمیه مناطق آزاد برای واردات کالا است به طوری که سهمیه هر منطقه حدود ۵۰۰ میلیون دلار  می شود و از عوارض واردات باید تامین مالی برای ایجاد زیرساخت ها انجام شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرعامل منطقه آزاد ماکو با اشاره به اینکه ماکو بزرگترین منطقه آزاد کشور است، گفت: تاکنون یک ریال هم برای ایجاد زیرساخت به منطقه آزاد ماکو داده نشده است.

حسین گروسی با تاکید بر اینکه درآمد مناطق آزاد بسیار محدود است، افزود: الگوی مناطق آزاد در دنیا بسیار موفق است در حال حاضر ۴ هزار منطقه آزاد در دنیا داریم که ۱۵۰۰ منطقه آزاد در یک سال گذشته ایجاد شده اند. به همین دلیل می توان ادعا کرد که مناطق آزاد می توانند منجر به جهش اقتصادی شوند اما در ایران گاهی رقبای خارجی مانند امارات، عمان و ترکیه جوهایی ایجاد می کنند که منجر به تضعیف مناطق آزاد ایران شوند.

او با بیان اینکه  منطقه آزاد ماکو به دلیل همسایگی با ارس می تواند های گردشگری ترکیبی شود، تصریح کرد: در حال حاضر زیرساخت برای ماکو در حال شکل گیری است و فرودگاه هم به زودی ساخته بهره برداری می شود.

او با تاکید بر اینکه ۱۸۲۰ هکتار زمین برای ایجاد انبارها و... در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: تفاهم‌نامه ای که با منطقه سرخس منعقد کرده ایم می تواند ارتباط ریلی و جاده ای را توسعه دهد، امروز معتقدیم که اگر در لجستیک موفق شویم می توانیم درآمد خوبی عاید کشور کنیم.
گروسی با تاکید بر اینکه کریدور سرخس به بازرگان می تواند در ترانزیت کالا اقدامات موثری انجام دهیم، اظهار کرد: به طور قطع موضوع ترانزیت جزو پروژه های ملی محسوب می شود و تنها به منطقه ماکو مربوط نمی شود.

او با بیان اینکه سالانه یک میلیون نفر از مرز بازرگان عبور می کنند و به سمت ترکیه می روند، اطهار کرد: اگر ساماندهی گمرکی اتفاق بیفتد مبادله کالا افزایش می یابد. همچنین موضوع مبادله خودرو بین ایران و ترکیه افزایش خواهد یافت.

او با بیان اینکه  سال گذشته ۷ میلیارد دلار با ترکیه مبادله داشته ایم که قرار شده در بازه زمانی دو ساله به ۱۴ میلیارد دلار برسد، اظهار کرد: سهمیه مناطق آزاد برای واردات کالا است به طوری که سهمیه هر منطقه حدود ۵۰۰ میلیون دلار  می شود و از عوارض واردات باید تامین مالی برای ایجاد زیرساخت ها انجام شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه