logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  2. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  3. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  4. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  5. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  6. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  7. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  8. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  9. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  10. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  11. گسست میان ادعا و واقعیت
  12. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  13. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  14. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  15. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  16. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  17. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  18. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  19. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  20. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد

مدیر عامل برق منطقه‌ای تهران در روز خبرنگار تاکید کرد:

هم افزایی رسانه‌ها و صنعت برق در نهادينه کردن مصرف بهینه برق

هم افزایی رسانه‌ها و صنعت برق در نهادينه کردن مصرف بهینه برق
صنعت برق با همکاری رسانه ها می‌تواند علاوه بر نشان دادن سختي ها و تلاش‌های صورت گرفته برای تامین برق مطمئن و پایدار، ضرورت صرفه جويي در مصرف این انرژی حیاتی را برای مشترکان توصیف و تبيين کند.

حبیب قراگوزلو در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ضمن تبریک روز خبرنگار و قدردانی از رسانه ها و همه کسانی که در انعکاس فعالیت‌ها و انتقال واقعیات و سختی های کار در صنعت برق به مردم و جامعه تلاش میکنند، اظهارداشت: رسانه‌ها به پشتوانه خبرنگاران پرتلاش و مسؤلیت پذیر زبان صریح و چشم بصیر مردم برای رصد تلاش‌ها و دستاوردهای خدمت‌گذاران آنها و روایان صدیق واقعیت‌های نهان و آشکار برای جامعه هستند.

وی افزود: باید تلاش شود با کمک رسانه‌ها سختي كار تامين برق مطمئن و پايدار، براي مردم شفاف‌سازي شود تا همراهی بیشینه مشترکان در موضوع صرفه جويي در مصرف برق را به دنبال داشته باشد.

این مسؤل در صنعت برق با مهم خواندن نقش رسانه ها در تبیین طرح ملی پاداش مشترکان خانگی افزود: فرصت ایجاد شده در طرح پاداش صرفه‌جویی برای مشترکان خانگی می‌تواند بازی دوسر برد را هم از لحاظ فرهنگی و آموزشی و هم کسب منفعت مالی برای خانوارها و مشترکان برق داشته باشد که با رعایت نکاتی ساده‌، علاوه بر نفع فردی‌، عايد جمعی بلند مدت و تاثیر گذاری مثبت را به دنبال خواهد داشت.

او در ادامه با تاکید بر اینکه تمام تلاش مجموعه صنعت برق و کارکنان این شرکت، تامین برق پایدار برای آسایش و آرامش مشترکان است، عنوان داشت: در حوزه اطلاع رسانی باید با تعامل و همکاری دوسویه بین رسانه‌ها و صنعت برق، در راستای شفاف‌سازي برای مشترکان و حل مسائل و مشکلات این صنعت قدم برداشت.

قراگوزلو در پایان ضمن تاکید بر پایداری شبکه برق، یک توصیه مدیریت مصرفی هم داشت و گفت: مشترکان عزیز میتوانند با بکار بستن راه های ساده مدیریت مصرف برق، از جمله تنظیم دمای وسایل سرمایشی روی ۲۴ درجه و استفاده از دور کند کولرهای آبی، ضمن مشارکت حداکثری در طرح پاداش صرفه جویی، علاوه بر کاهش هزینه قبض برق مصرفی خود، در تامین برق پایدار برای همه مشترکان در سایر نقاط کشور نیز همکاری کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه