logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سردار شریف:

نیروی زمینی سپاه همیشه چند گام جلوتر از طراحان ناامنی در کشور است

نیروی زمینی سپاه همیشه چند گام جلوتر از طراحان ناامنی در کشور است
سخنگوی سپاه پاسداران گفت: نیروی زمینی سپاه به خاطر اقداماتی که در ۱۰ سال اخیر انجام شده همواره چند گام ‌جلوتر از طراحان ایجاد نا امنی در ایران بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار رمضان ‌شریف سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه، ۲۱ مردادماه) در آیین‌تجلیل از خبرنگاران که در نیروی ‌زمینی سپاه برگزار شد، گفت: کارکرد نزسا تاثیر لحظه‌ای و آنی ندارد به عبارت دیگر اگر ‌برخی مباحث از وضعیت محرمانگی‌ خارج ‌شود، مردم از پیش بینی‌ها و کارهای اطلاعاتی ‌که این ‌نیرو داشته و باعث شده تا امنیت در مرزهای کشورمان برقرار شود، بیشتر‌ مطلع می شوند.

وی‌ افزود: معرفی نیروی زمینی ‌با وضع موجود فاصله دارد چون نیروی زمینی سپاه همواره چند گام ‌جلوتر از طراحان ایجاد نا امنی در ایران بوده و این هم ‌به‌واسطه اقداماتی ‌بوده که در ۱۰ سال اخیر در این نیرو انجام ‌شده است.

وی افزود: اقدامات اطلاعاتی و پیش بینی های نیروی زمینی سپاه باعث شد تا داعش که قرار بود تا مرزهای ‌کشورمان پیش بیاید موفق نشود و طرح آنها با شکست مواجه شد و همین ‌طور در اغتشاشات سال گذشته که چنانچه تمهیدات این‌نیرو ‌نبود، باید شاهد اتفاقاتی دیگری ‌می‌بودیم.

وی افزود: کارهایی که نیروی زمینی سپاه در مناطق مرزی هم ‌چون شمال غرب و جنوب شرق انجام ‌می‌دهد اقداماتی بسیار مهم و‌ تاثیر گذار بوده که باید در معرفی این اقدامات در رسانه ها فعالیتی بیشتر از آنچه تاکنون صورت گرفته، انجام شود؛ از زمان قاجار و پهلوی‌ به اندازه ای که امروز در مناطق مرزی کشورمان امنیت برقرار است، تسلط نداشتیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه