logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

صحبتهای مسئول برگزاری مسابقات درباره هفته دوم؛

مهدی: استقلال درخواست تغییر محل میزبانی نداده/ به مساله بیرانوند ورود نمی کنیم

مهدی: استقلال درخواست تغییر محل میزبانی نداده/ به مساله بیرانوند ورود نمی کنیم
مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ گفت: دیدار فوتبال تراکتور و پرسپولیس در هفته دوم تا این لحظه با حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سهیل مهدی مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ پس از برگزاری مراسم قرعه‌کشی لیگ دسته اول فوتبال، اظهار داشت: امیدوارم با کیفیتی که در برگزاری مراسم داشتیم رقابت‌های خوبی پیش رو داشته باشیم و با نظم و کیفیت بهتری هواداران لیگ یکی را که کم از لیگ برتر نیستند، راضی نگه داریم.

وی در مورد کناره‌گیری برخی از تیم‌ها به دلیل مشکلات مالی تصریح کرد: هر تیمی که قصد دارد وارد مسابقات شود باید بضاعتش را بسنجد اما جرایمی در نظر گرفته شده در فاصله کم اتفاق می‌افتد تا تیم‌ها به روح مسابقات و جوانمردی احترام بگذارند و تا آخر مسابقات کنار هم باشند. بحث برد و باخت یک طرف است و بحث احترام تا روز آخر یک طرف دیگر است.

مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ در واکنش به بحث جابه‌جایی بین برخی تیم‌ها خاطرنشان کرد: ما مسابقات را پیش می‌بریم. تیمی که الان درگیر جابه‌جایی بوده، بازیکن نگرفته و کادرفنی‌اش را مشخص نکرده است، خودش ضربه می‌بیند. تیم‌ها هر چه سریع‌تر این فضا را می‌بیند. زمان‌بندی ما محدود است و لیگ یک با جداول لیگ برتر و لیگ دو بسته شده است و باید تیم‌ها خودشان را برسانند.

مهدی در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین جرایم در نظر گرفته شده برای انصراف هر تیمی گفت: همانطور که امروز اعلام شد تیمی دو بازی متوالی و حتی متناوب شرکت نکند و عدم حضورش غیرقابل قبول باشد، از جدول مسابقات خارج و دو رده سقوط می‌کنند.

وی در رابطه با اینکه آیا دیدار تراکتور – پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با حضور تماشاگران برگزار می‌شود یا نه، گفت: بله تا این لحظه با حضور تماشاگران است ولی حضور زنان را نداریم.

مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ در واکنش به تغییر ورزشگاه میزبانی استقلال از ملوان انزلی یادآور شد: ورزشگاه آزادی میزبان شماره یک بازی‌های خانگی استقلال است و تا جایی که من به خاطر دارم ورزشگاه معرفی شده بعدی این تیم ورزشگاه پاس قوامین است. باشگاه استقلال اختیار دارد ورزشگاهش را انتخاب کند ولی باید دو روز قبل اعلام شود و تا این لحظه این مکاتبه‌ای صورت نگرفته است.

وی درباره اظهارات مهیار عسگریان، سرپرست شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور مبنی بر اینکه تماشاگران برای حضور در ورزشگاه آزادی مشکلی ندارند، گفت: امیدوارم گزارش ایشان تقدیم به سازمان‌های تصمیم‌گیرنده شود. مسائل ایمنی و امنیتی هواداران در اختیار گروه‌های دیگر است.

مهدی در خصوص اعتراض علیرضا بیرانوند، سنگربان تیم فوتبال پرسپولیس به عدم حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادی عنوان کرد: همیشه گفته‌ام هیچ وقت خوشحال نیستیم که هوادار در سکوها نداشته باشیم. اگر حضور هواداران در سکوها کمتر است، مسلما بحث سلامت و تامین امنیت آنهاست. ورزشگاه آزادی در حال ساخت و ساز است و پس از سال‌ها اتفاقات خوبی می‌افتد. درست است به برخی تیم‌ها سختی‌هایی وارد می‌شود ولی اجازه دهید در رابطه با ساخت و ساز ورزشگاه آزادی خوشحال باشیم. بیرانوند جزو ملی‌پوشان خوب ما است و برای او سایر ملی‌پوشان احترام قائل هستم ولی این مسئله بین او و ارکان قضایی است و بهتر است ما وارد نشویم.

مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ در مورد اینکه قرار است سوپرجام در هفته سوم به پرسپولیس داده شود، گفت: قرار است عزیزان در روابط عمومی سازمان لیگ در این رابطه اظهارنظر کنند.

وی در رابطه با تعویق یک هفته‌ای مسابقات لیگ برتر و تداخل مسابقات با لیگ قهرمانان آسیا تصریح کرد: مشکل ما این است که هنوز وضعیت مسابقات لیگ قهرمانان آسیا مشخص نشده است. آن یک هفته تعطیلی کارمان را سخت کرد و دو هفته در حال فکر کردن هستیم که چطور مسابقات را پس از فیفادی پیش ببریم. ما همزمان بازی‌های تیم فوتبال امید در بازی‌های آسیایی هانگژو چین و مقدماتی المپیک را داریم. ماه سختی پس از هفته چهارم لیگ برتر داریم و امیدوارم قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیا به برنامه‌ریزی ما کمک کند. تلاش می‌کنیم نیم فصل اول قبل از شروع جام ملت‌های آسیا تمام شود، چرا که خواسته سرمربی تیم ملی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه