logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تولیت آستان مقدس احمد بن موسی (ع):

تروریست حادثه شاهچراغ به دنبال قتل عام و آتش زدن حرم بود

تروریست حادثه شاهچراغ به دنبال قتل عام و آتش زدن حرم بود
تولیت آستان مقدس احمد بن موسی (ع) گفت: تروریست حادثه شامگاه یکشنبه حرم مطهر احمد ابن موسی (ع) به دنبال قتل عام و آتش زدن مضجع در شاه‌چراغ (ع) بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری در سلسله جلسات جهاد تبیین بیان کرد: این حمله نقشه عظیمی بود که به لطف خدا و ایثار و جانبازی خادمان و نیروهای مدافع حرم مطهر در نطفه خفه شد.

وی با بیان اینکه به دلیل زنده دستگیر شدن تروریست، اعترافات وی منتشر می‌شود، افزود: این عنصر تروریستی با خود بیش از ۲۴۰ گلوله و مواد اشتعال‌زا داشت و برخلاف تروریستی که جنایت ۴ آبان ۱۴۰۱ را رقم زد، این بار قصد آتش زدن هم در میان بوده است.

کلانتری ادامه داد: احتمال این است که هدف این تروریست در ابتدا، به شهادت رساندن حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر و یک قتل عام به معنای واقعی و سپس به آتش کشیدن مضجع شریف بوده است که قبل از تحرک جدی زمین گیر و دستگیر شد.

تولیت آستان مقدس شاه‌چراغ (ع) یادآور شد: در کل ۱۱ تیر از سوی این تکفیری شلیک شده که غالب آن، بی‌هدف بوده است، ۲ نفر که تیر به قسمت‌های حساس بدن آن‌ها اصابت کرده بود، شهید و شش نفر مجروح و ۲ نفر مصدوم شدند که یک نفر آن‌ها با شنیدن صدای تیر از بیرون بدحال می‌شود و یک نفر زیر دست و پا آسیب می‌بیند.

وی اضافه کرد: از آن ۱۱ تیر شلیک شده، هشت گلوله سمت اشخاص شلیک شده است و مابقی بی‌هدف بوده است.

کلانتری اظهار کرد: بر اساس دوربین‌های مداربسته، غیر از یکی ۲ تیر اول که شلیک شده، دیگر تیراندازی‎‌ها در حالت انفعال و فرار و سردرگمی است و اگر تروریست به سمت حرم اصلی حرکت می‌کرد، اجتماع مردم در جلو ایوان و یا حرم مطهر را هدف قرار می‌داد.

تولیت آستان مقدس احمد بن موسی (ع) ادامه داد: فرار او به سمت دیگر بدین معنی است که او در وضعیت بی‌هدف قرار گرفته و کنترل خود را از دست داده و به همین دلیل غافلگیر شد و در غیر این صورت امکان اینکه فردی با دست خالی بتواند او را زمین گیر کند، وجود نداشت.

وی عنوان کرد: نیروهای امنیتی او را دنبال کرده و پنج گلوله از طرف آنها شلیک شده و هنگامی که نقشه تروریست به هم خورد، گرفتار انفعال و زمینه خلع سلاح و دستگیری او فراهم شد.

کلانتری ادامه داد: کسی‌که وارد حرم می‌شود یک عنصر انتحاری است که راه برگشتی ندارد و در کار اطلاعاتی گسترده‌ای که انجام شده، بسیاری از اعضای این شبکه دستگیر و برخی اعدام شدند و برخی در زندان‌های بلند مدت دربند هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه