logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دانا گزارش می دهد؛

پیروزی اوکراین در نبرد هوایی؛ تعطیلی فرودگاه‌های مسکو پس از حملات پهپادی

پیروزی اوکراین در نبرد هوایی؛ تعطیلی فرودگاه‌های مسکو پس از حملات پهپادی
پس از حملات پهپادی اوکراین، تمامی فرودگاه های مسکو به روی پروازها بسته شده است.

به گزارش خبرنگار بین الملل شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از حملات پهپادهای اوکراینی به روسیه، تمامی فرودگاه های مسکو در سحرگاه امروز به روی پروازهای ورودی و خروجی بسته شده است.

3 فرودگاه بزرگ مسکو ورود و خروج از صبح امروز را متوقف کردند.

یک مقام رسمی اعلام کرد که عملیات هوایی بر فراز ونوکوو، شرمتیوو و دوموددوو بسته است.

وی افزود: پروازها دریافت نمی شود و پروازها با تاخیر انجام شده است.

روسیه در روزهای دوشنبه و سه شنبه از یک سری حملات پهپادهای اوکراینی خبر داد که برخی از آنها مسکو را هدف قرار دادند. و سرگئی سوبیانین شهردار مسکو اعلام کرد که پدافند هوایی دو پهپاد تهاجمی را بر فراز منطقه مسکو سرنگون کرده است.

وی گفت: پدافند هوایی دو پهپاد تهاجمی یکی را در منطقه کراسنوگورسک و دیگری در چاستسی سرنگون کرد و نیروهای اورژانس برای پاسخگویی به این حادثه بسیج شدند.

گزارش شده است که اوکراین اخیرا حملات پهپادی خود را به پایتخت روسیه و حومه آن تشدید کرده است.

حملات پهپادی در چارچوب ضدحمله ای است که نیروهای اوکراینی با هدف بازگرداندن مناطق تحت کنترل مسکو انجام داده اند.

مسکو انهدام پهپادهای اوکراینی را اعلام کرد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور 3 فروند پهپاد اوکراینی را بر فراز منطقه کالوگا در جنوب غربی مسکو در آخرین حمله به مناطق مجاور پایتخت و همچنین سرنگونی یک پهپاد اوکراینی منهدم کردند.

این پنجمین بار است که روسیه پس از حملات مشابه در 3 و 7 آگوست، علاوه بر پنجشنبه و شنبه گذشته، سرنگونی راهپیمایی ها در کالوگا را اعلام می کند.

روسیه همچنین اعلام کرد که هواپیماهای بدون سرنشین در ژوئیه گذشته بر فراز منطقه تجاری در غرب مسکو سرنگون شدند که علاوه بر سرنگونی دو پهپاد که کرملین را در ماه مه گذشته هدف قرار داده بودند، به یک برج تجاری آسیب رساندند.

فرماندار شهر بریانسک روسیه از آسیب دیدن 5 خانه و امکانات آموزشی در بمباران اوکراینی در روستایی در این استان خبر داد.

رومن کودریان، سخنگوی نیروهای دنیپر در ارتش روسیه گفت که نیروهای دنیپر تجمع نیروهای اوکراینی را در جنوب جزیره ملکی در رودخانه دنیپر هدف قرار دادند و این حمله منجر به انهدام تعدادی قایق و کشته شدن آنها شد.

کودریان تصریح کرد: نیروهای روسی طی یک شناسایی هوایی، تجمعی از قایق‌های تندرو با سربازان اوکراینی و مهمات را در جنوب جزیره ملاکی در منطقه خرسون نشان دادند که هدف حملات توپخانه‌ای و پهپادی قرار گرفتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه