logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بازدید ترسناک نمایندگان AFC از استادیوم پیر فوتبال ایران؛

«آزادی» میزبان مناسبی نیست/ پرسپولیس و نساجی؛ خانه‌به‌دوش‌های لیگ قهرمانان آسیا!

«آزادی» میزبان مناسبی نیست/ پرسپولیس و نساجی؛ خانه‌به‌دوش‌های لیگ قهرمانان آسیا!
به‌نظر می‌رسد استادیوم فوتبال ورزشگاه آزادی که به‌عنوان میزبان بازی‌های پرسپولیس و نساجی در لیگ قهرمانان آسیا معرفی شده، مورد تأیید AFC قرار نخواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ مسئله بازسازی و ترمیم سکوهای تماشاگران و سایر امکانات بدیهی در استادیوم فوتبال آزادی اکنون به یک بحران در سطح ملی تبدیل شده که هر آن به مشکلاتش افزوده شده و حالا با فرارسیدن موسم لیگ قهرمانان آسیا، همه‌چیز در حال رسیدن به مرز یک فاجعه بزرگ قرار گرفته است.

روز گذشته صادق درودگر، مدیرعامل باشگاه نساجی درباره ورزشگاه میزبان تیم قائم‌شهری در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا گفت: ورزشگاه آزادی تهران برای میزبانی بازی‌های خانگی نساجی، به AFC معرفی شد اما متاسفانه با توجه به تعمیرات و عملیات‌های عمرانی که هم‌اکنون در این ورزشگاه در دست اقدام است، ممکن است به میزبانی نرسد. با توجه به روند انجام پروژه در ورزشگاه آزادی و اینکه در دو دیدار گذشته بدون حضور تماشاگران بازی برگزار شده، به احتمال فراوان میزبانی نساجی با چالش مواجه خواهد شد و در روزهای آینده با بازدید نمایندگان AFC بی‌تردید در بحث میزبانی به مشکل می‌خوریم.

ادعای مدیرعامل باشگاه نساجی اما فقط محدود به باشگاه خودش نیست، چرا که تیم فوتبال پرسپولیس هم ورزشگاه آزادی تهران را به عنوان میزبان خود به کمیته برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا معرفی کرده که با درنظر گرفتن شرایط اسف‌بار استادیوم و بازسازی‌ای که به بیش از ۱۷ ماه زمان نیاز خواهد داشت، اکنون میزبانی استادیوم پیر فوتبال ایران از ACL روی هواست!

بیش‌تر بخوانید؛
عسکریان: آزادی یک پروژه ملی است/ شرکت توسعه تعهدی در قبال میزبانی پرسپولیس ندارد!

پیش از این اما مهیار عسکریان، سرپرست مدیرعاملی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور مدعی شده بود که هواداران «اصلاً نگران میزبانی استادیوم از لیگ قهرمانان آسیا نباشند» و چون بحث آبروی کشور به میان آمده، این شرکت تا زمان بازدید نمایندگان AFC قطعاً ملزومات لازم برای تأییدیه گرفتن را فراهم خواهد ساخت.

سابقه درودگر در بحث مدیریتی و اعتراض‌های به‌حق بازیکنان و مسئولان پرسپولیس طی روزهای گذشته، بیان‌گر این موضوع است که اخذ تأییدیه از نمایندگان AFC اصلاً کار ساده و حتی ممکنی نیست و از این رو، ادعای عسکریان در حد همان ادعای واهی و بی‌اساس باقی می‌ماند؛ چرا که از نظر زمانی امکان رتق و فتق امور زیرساختی ممکن نیست.

بیش‌تر بخوانید؛
فرصت ۱۹ ماهه برای بازسازی استادیوم فوتبال آزادی/ هزینه نگهداری هر روز استادیوم؛ ۱.۵ میلیارد تومان!

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه