logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نقشه انگلیس برای ساخت پایگاه نظامی در شرق یمن

نقشه انگلیس برای ساخت پایگاه نظامی در شرق یمن
منابع آگاه یمنی از اقدام نیروهای ویژه انگلیس برای ساخت یک پایگاه نظامی در استان حضرموت واقع در شرق یمن خبر دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت ۲۶ سپتامبر، گزارش‌های خبری حاکی از آن است که نیروهای ویژه انگلیس با حمایت عناصر مزدور داخلی در یمن، در حضرموت مستقر شده‌اند.

بر اساس این گزارش، نیروهای ویژه انگلیس در مناطق کشاورزی متعلق به شهروندان یمنی در استان حضرموت واقع در شرق یمن با حمایت امارات متمرکز شده‌اند.

منابع آگاه اعلام کرده‌اند که یک گروه از نیروهای ویژه انگلیس به صورت محرمانه بعد از ورود به استان حضرموت با حمایت امارات به زمین‌های کشاورزی منطقه الشین واقع در «غیل باوزیر» منتقل شده‌ است.

این منابع تاکید کردند که نیروهای انگلیسی مذکور یک منطقه کشاورزی را برای ساخت پایگاه نظامی خود انتخاب کرده‌اند که البته با مخالفت ساکنان محلی رو به رو شده‌اند.

این نخستین باری نیست که اخبار و گزارشات رسانه‌ای در خصوص حضور نظامیان خارجی در یمن منتشر می‌شود. پیش از این «بدر کلشات» جانشین استاندار المهره اعلام کرده بود که نظامیان آمریکایی و انگلیسی در فرودگاه «الغیضه» در استان المهره حضور دارند. سفیر آمریکا در یمن نیز به صورت پنهانی به استان «المهره» واقع در شرق این کشور رفت و آمد دارد.

کاخ سفید ۲ سال قبل نامه‌ای را در خصوص فعالیت‌های نظامیان آمریکا در خارج از مرزهای این کشور برای رئیس کنگره ارسال کرد و بر گزارش‌های منتشر شده پیرامون حضور نظامیان آمریکایی در یمن صحه گذاشت اما مدعی شد که این حضور با هدف مبارزه با گروه‌های تروریستی القاعده و داعش صورت می‌پذیرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه