logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تاکید کرد:

نقش راهبردی پدافند غیرعامل در توسعه صنعت پتروشیمی موثر و حیاتی است

نقش راهبردی پدافند غیرعامل در توسعه صنعت پتروشیمی موثر و حیاتی است
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: پدافند غیرعامل و مدیریت بحران برای حفظ قابلیت ها، توانمندی و مصون سازی سرمایه ها و دارائی های صنعت نفت در برابر تهدید ها موثر و حیاتی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز (دوشنبه، 9 مرداد ماه) در نخستین جلسه تدوین نظام جامع پدافند غیرعامل صنعت نفت با تاکید بر لزوم نهادینه شدن دستورالعمل های پدافند غیر عامل در تمام بخش های صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی اظهار کرد: نظام جامع پدافند غیرعامل صنعت نفت با محوریت شرکت ملی صنایع پتروشیمی که با همکاری سایر ارکان صنعت نفت تدوین می شود می تواند منجر به ایجاد یک گفتمان واحد در پدافند غیرعامل شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان این که توسعه پتروشیمی در سال های آتی منجر به تحول درصنعت نفت خواهد شد و نفت و گاز با تبدیل به محصولات نهایی روند خام فروشی را کاهش می دهد، گفت: تولید محصولات با ارزش و دارای افزوده بیشتر منجر به متنوع ترشدن سبد محصولات پتروشیمی خواهد شد و در این مسیر نقش پدافند غیرعامل تعیین کننده خواهد بود.

شاهمیرزایی افزود: تدوین نظام جامع پدافند غیرعامل صنعت نفت می تواند الگویی برای سایر صنایع یزرگ کشور در بحث پدافند غیرعامل شود وبه عنوان سند و الگویی در سایربخش ها مورد استفاده قرار بگیرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: استفاده از دانش و فناوری روزجهان و نیز تجربه های موفق موجود در وزارتخانه ها و شرکت های بزرگ کشوردر تدوین نظام جامع پدافند غیرعامل صنعت نفت می تواند قابل استفاده باشد.

وی به نفش تاثیرگذار پدافند غیرعامل در توسعه هاب های جدید پتروشیمی اشاره کرد و گفت: در این مناطق تمام جوانب از سوی هلدینگ ها و شرکت های پتروشیمی در مسیر ساخت طرح ها باید مورد توجه قرار بگیرد و شرکت ملی صنایع پتروشیمی آماده هرگونه همکاری و حمایت لازم است.

استفاده از تجارب نخبگان در تدوین نظام جامع پدافند غیرعامل صنعت نفت

 وحیدرضا زیدی‌فرد معاون امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت در این جلسه با اشاره به عملکرد مطلوب و همچنین وجود ظرفیت های بسیار خوب در مدیریت HSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار کرد: باید از دستاوردها و تجربه های موجود برای تدوین نظام جامع پدافند غیرعامل صنعت نفت به بهترین شکل بهره برد تا نتایج کامل تر و جامعی تحقق یابد.

وی افزود: کارگروه تشکیل شده برای تدوین این نظام نامه ،همگی از نخبگان و برترین های پدافند غیرعامل کشور هستند و با استفاده از این جمع متخصص و کارآمد می توان سندی کاربردی را تدوین و نهایی کرد.

نخستین جلسه تدوین نظام جامع پدافند غیرعامل صنعت نفت با حضورمرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نقت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، وحیدرضا زیدی‌فرد معاون امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت، و علی اصغر حق بین مدیرکل پدافند غیرعامل وزارت نفت برگزار شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه