logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد؛

مهرآباد آماده پذیرش پروازهای فوق‌العاده به غرب کشور

مهرآباد آماده پذیرش پروازهای فوق‌العاده به غرب کشور
مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد از آمادگی این فرودگاه جهت اعطای همه زمان‌بندی‌های خالی این فرودگاه به پروازهای فرودگاه‌های کرمانشاه، ایلام، اهواز و آبادان برای تسهیل سفر زوار اربعین خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم مرادی، مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد از ‌آمادگی این فرودگاه جهت اعطای تمام اسلات‌های (زمان‌بندی‌های) خالی این فرودگاه به پروازهای فرودگاه‌های کرمانشاه، ایلام، اهواز و آبادان خبر داد.

وی افزود: همزمان با آغاز پروازهای اربعین حسینی و استقبال کم نظیر هموطنان جهت شرکت در این آیین بزرگ دینی و مذهبی، مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد ضمن تاکید بر آماده باش کامل زنجیره خدمات این فرودگاه جهت ارائه خدمات به زائران ابا‌عبدالله الحسین(ع) از آمادگی این فرودگاه جهت اعطای مجوز پروازهای فوق العاده به شرکت‌های هواپیمایی جهت پرواز به فرودگاه‌های مرزهای غربی کشور خبر داد.

مرادی افزود: همکاران کنترلر تقرب مهراباد با ارائه سرویس کنترل ترافیک هوایی راداری به پروازهای فرودگاه های مهرآباد و دیگر فرودگاه های مستقر در پایانه هوایی تهران من جمله فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) با همه توان به استقبال ترافیک چشمگیر ایام اربعین حسینی (ع) و خدمت به زائران سیدالشهدا رفته‌اند و بالتبع افزایش این ترافیک پروازی، دیگر بخش های زنجیره خدمت مهرآباد نیز  در خدمت به هموطنان ارجمند چون همیشه کمر همت بسته‌اند.

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد گفت: در هفته گذشته پروازهای تهران-ایلام نسبت به هفته قبل خود بیش از ۳۵ درصد رشد داشته که با نزدیکتر شدن به اربعین حسینی شاهد افزایش هر چه بیشتر آن خواهیم بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه