اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سخنگوی صنعت برق خبر داد؛

اضافه شدن ۲۰۸ مگابایت به ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر

اضافه شدن ۲۰۸ مگابایت به ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر
سخنگوی صنعت برق گفت: بر اساس ماده ۴ قانون مانع زدایی صنایع بزرگ موظف شدند تا هزار مگابایت به بخش تأمین برق کشور اضافه کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت شبکه برق ایران و سخنگوی صنعت برق در برنامه رادیویی گفت: با ناترازی ۱۴ هزار مگابایتی در ابتدای دولت سیزدهم روبرو بودیم که با اقدامات صورت گرفته توانستیم از آن بحران با افزایش ظرفیت تولید نیروگاهی تا ۷ هزار و ۷۹۶ مگابایت عبور کنیم.

رجبی مشهدی افزود: تأمین ظرفیت برق توسط نیروگاه‌های تجدیدپذیر، نیروگاه‌های حرارتی و تولید پراکنده ایجاد شده که ارتقا ظرفیت برخی از آنها توسط شرکت‌های دانش بنیان ارتقا یافته است.

وی رشد مصرف برق در سال ۱۴۰۲ را بالا ارزیابی کرد و بیان داشت: با افزایش ۲میلیونی مشترکان خانگی در هر سال و تغییر رویه در استفاده از کولرهای گازی و اسپیلیت در منازل ۵.۷ افزایش برق روبرو شدیم.

رجبی مشهدی با اشاره به افزایش تولیدات صنعتی و رشد مصرف برق مشترکان در ۲ سال گذشته گفت: ۴ هزار کیلومتر به مدار شبکه انتقال برق و توزیع و ۲۲ هزار کیلومتر فشار متوسط و فشار ضعیف در بخش توزیع افزوده شده است.

سخنگوی صنعت برق در خاتمه اضافه کرد: ۹۱۸ روستا در سال گذشته صاحب برق شدند و در تابستان امسال با توجه به افزایش مصرف و گرما، با تمهیداتی که توسط وزارت نیرو با هماهنگی شبکه‌های توزیع انجام گرفته توانستیم برق پایداری را برای کشور فراهم کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه